Николай Радев: На 12 януари заработва нова небесна матрица

0

"При почти всички хора, силно се разклаща усещането за сигурност на професионалното поприще".

Това заявява астрологът, езотерик, кабалист, писател Николай Радев - Алдебаран в сайта tayni.net.

Ето какво още споделя Алдебаран:

"От някое време над Земята и хората доминира най-мощно влияние от Небето, което поставя в режим на противодействие две главни сили. Меч срещу щит, желязо срещу кремък.

Или: най-мощната разрушителна, но и преобразяваща сила, ако е под контрол, наречена Плутон, срещу главната система за устойчивост, защита, сигурност, контрол и управление, наречена Сатурн. А това създава силно напрежение и на земята.

Както вътре в отделния човек, така и между хората, между групи от хора, между държави и между всичко що мърда. И не на последно място – и в земните недра.

Но как основно се отразява това на отделния човек?

Най-напред, при почти всички хора, силно се разклаща усещането за сигурност на професионалното поприще. Особено ако имат и ръководна длъжност и носят повече отговорности. После идва сигурността от парите, които печелят и дават. После – състоянието на жилище и жилищните условия.

После – друга недвижима собственост. После – състоянието на най-близките хора, явяващи се основна опора или отговорност (баща, майка, син, дъщеря, съпруг, съпруга, семейство, приятел, приятелка… ).

После – собственото състояние, включително здравословно… Така че поне с едно от изброените състояния да се сблъска човек, както често се случва напоследък, това може да породи напрежение и страх от неизвестното. Но може да породи и неподозирани сили и нови, големи възможности.

В същото време много от най-жизнените, авантюристични и страстни натури се чувстват силно ограничени и подтиснати, с понижено самочувствие. И с понижен тонус и либидо. И със сексуална подтиснатост и неудовлетвореност. И ако решат да се разбунтуват и да извършат нещо напук на ограниченията, пониженията и подтиснатостите си, те много често и рязко биват ограничавани, примерно, от насрещния стълб. Или от нещо друго насрещно.

Защо? Защото тук трябва да се мисли и да се действа разумно, с високо ниво на самообладание, а не истерично. А голяма треска тресе и почти всички хора, боравещи с много пари, особено тайни, или с големи количества други ресурси. Главно поради страха да не загубят и да бъдат поставени под външен контрол.

А кога е кулминацията на изреденото по-горе?

На 12 януари 2020 година, в 18:57 часа българско време. Тогава и ще се формира и ще заработи новата небесна матрица Сатурн-Плутон. А старата, проявяваща се цели 37 години, вече е към приключване.

Било що било, нещата започват наново. Всичко трайно установено вече се люлее, за да вземе връх най-трайното и устойчивото.

И то – да породи нов модел за бъдещето, при който твърдостта и щитът да доминират."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари