Николай Марков: Бунтът на гладните предстои

1
"Гладът и унизителна бедност вече чукат във всеки български, ограбен от вас Боросов дом и този глад ще свърши чудеса", пише Марков
"Гладът и унизителна бедност вече чукат във всеки български, ограбен от вас Боросов дом и този глад ще свърши чудеса", пише Марков Снимка: Фейсбук

"Добър знак дадохме към корумпираните европейски и наши бюрократи, че протеста преминава от количествено в качествено /по-добро/ измерение. Няма значение броя на арестуваните и прочее, нито правителствените опити за маргинализация. Имаме цел и я преследваме с волята на аристократично ловно куче!"

Това пише в личния си фейсбук профил Николай Марков, ето още от неговия пост:

"Престъпната власт има единствена цел - да бъде задържана чрез безнаказани и стимулирани престъпления извършени от подбрани държавни органи.

Отговорът е един - изпращане на телеграма с най-правилния текст. Защото адекватния отговор на комунизма с човешко лице у нас е комунизъм с нечовешко лице. Него поне сме го практикували и познаваме. Кой както може така да го разбира, но с подпиране на главата и вдигнати към небето ръце няма да стане, другари.

Следи, записвай и действай както можеш, презрени другарю Борисов, защото и ние правим същото. В крайна сметка, който оцелее - война като на война.

Гладът и унизителна бедност вече чукат във всеки български, ограбен от вас Боросов дом и този глад ще свърши чудеса - предстои бунтът на гладните. Както винаги е било! А който смята, че унизен народ се храни с думи и идеологии - да очаква неканени гости вкъщи. Това е..., засега.
Незабавни присъди за овластените - добър изход."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари