Николай Бареков най-сетне стана баща на момиченце

0
Бившият евродепутат вече има 4-ма синове
Бившият евродепутат вече има 4-ма синове

Бившият евродепутат Николай Бареков стана баща за пети път.

Новината съобщи той в профила си в социалната мрежа Фейсбук. "На бял свят се появи първата му дъщеря - Мария Барекова. Малката принцеса носи името на майка си Мария.", написа той.

След 4 момчета, той най-после стана татко на момиче. 

А щастливата майка имала трудна бременност, защото била с тежка коронавирусна инфекция, но сега тя и бебето са в добро състояние.

За бременността на Календерска стана ясно в средата на август т.г., след като се появи с видимо наедрял корем на протеста, състоял се пред имота на бизнесмена Иво Прокопиев над скалите в местността Буджака, организиран от самия Бареков. Роклята с широка кройка, която брюнетката носеше, не успя да прикрие факта, че очаква още една рожба от обективите на телевизионните камери, отразяващи случващото се на място.

Преди почти 2 години бившият евродепутат Николай Бареков обяви, че ще се бори с демографската криза в България като прави деца и ще спре едва когато числеността им достигне броя на играчите в един футболен отбор. Днес по всичко изглежда, че планът му се развива повече от успешно и той действително възнамерява да удържи на своята дума.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари