Никола Минчев: Сериозно се обмисля обединение с "Демократична България"

1
Той поясни, че няма спад на доверието към "Продължаваме Промяната"
Той поясни, че няма спад на доверието към "Продължаваме Промяната" Снимка: БНТ

Той поясни, че няма спад на доверието към "Продължаваме Промяната"

Сериозно се обмисля обединение с "Демократична България", потвърди в "Панорама" по БНТ Никола Минчев от "Продължаваме Промяната". Националният съвет на ПП е дал мандат за разговори и за местните, и за предстоящите парламентарни избори, заяви Никола Минчев.

Окачестви евентуално обединение между "Демократична България" и "Продължаваме промяната" като реформаторско, демократично, прозападно, в което ще вземат участие и граждански организации. "Не може да го характеризираме като чадър, това е една платформа", обяви Никола Минчев.

Той поясни, че няма спад на доверието към "Продължаваме Промяната".

"Ще направим всичко възможно да има редовно правителство в следващото Народно събрание, но не на всяка цена бихме влезли в правителство", заяви Никола Минчев.

Уточни, че от "Продължаваме Промяната не са готови на безпринципни компромиси.

"Най-доброто, което може да се случи за гражданите на Република Северна Македония с българско самосъзнание, е европейският път и това ще защити правата им", допълни Никола Минчев.

По думите му това, че българската държава е предоставяла оръжие на трети страни не директно на Украйна е било ясно още преди статията в "Ди велт".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ха-ха-ха!
    Бита карта сте! Изпърдяхте си късмета! Даже и американ$ките ви приятели от „Козяк“ не могат да ви помогнат! А „Възраждане“ ще ви доразкажат играта!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари