Никола Минчев: С общото явяване с ДБ на изборите целим да наложим дневния ред в политиката

0
На изборите целим да си върнем първото място, каза още Минчев
На изборите целим да си върнем първото място, каза още Минчев

На изборите целим да си върнем първото място, каза още Минчев

“С общото явяване на "Продължаваме промяната" и "Демократична България" на изборите целим да си върнем първото място. С това ще дойде възможността да получим и първия мандат за съставяне на правителство, а от там нататък да наложим и дневния ред в политиката в България”, каза депутатът от “Продължаваме промяната” и зам.-председател на парламента Никола Минчев в предаването “Лице в лице” в ефира на bTV.

Минчев добави, че с първото място се цели, когато дойде рулетката за мандатите в 49-ия парламент, тази коалиция (на ДБ и на ПП - б.р.) да задава тона.

Той подчерта, че има желание и от двете страни за съвместно явяване на вота. "Аз съм уверен, че ще има общо явяване на изборите през април с “Демократична България”. То не е формализирано, защото текат разговори и има въпроси, които трябва да се изчистят", каза Минчев.

Той е категоричен, че линията, свързана с корупцията, е здравата спойка между ПП и ДБ.

Според него правосъдната реформа не е била приета, защото в парламента е липсвало желание у мнозинството. “Желанието за съдебната реформа беше само на хартия. Хартията ще си остане ключова дума за законодателната програма на този парламент, добави Минчев.

Той коментира и отношенията им с БСП. "С оглед на доста ключови гласувания в този парламент, разговорът с БСП бе доста затруднен. И по отношение на Изборния кодекс, и на съдебната реформа. Винаги може в разговор да се намери пресечната точка, но имаше гласувания в този парламент, които доста ни отдалечиха от БСП, за което съжалявам", каза Минчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Алоууу,
    Педерас'ите от Демонична България и Посолството ни прати – да ми ядете уя сиренясал, американски метастази!
  • -4
    1
    ФАКТ
    ДБ и ПП са партиите, които мислят за България. Всичко останали са антибългарски и обслужват чужди интереси!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари