Миглена Ангелова: Нещо трябва да се прави с КО-истерията

1
Чудно е, че в Германия още не те карат да минаваш да се подписваш всеки ден, че съзнателно спазваш карантинните правила
Чудно е, че в Германия още не те карат да минаваш да се подписваш всеки ден, че съзнателно спазваш карантинните правила

ПОСТ БЕЗ КАРТИНКА

Нещо трябва да се прави с КО-истерията. Пътувах извън Бг. Негативен тест, за да се качим в самолета. ОК. Че в последния момент ти пускат СМС в случая от Германия - не го коментирам, добри българи са отворили пункт на летището и това компенсира донякъде. Но с теста не се изчерпва всичко. На летището на всеки ъгъл те целят с термометър в главата, след като си минал задължителния чекинг и са ти проверили всичките негативни документи. През целия полет си с намордник заедно с негативния си тест сред другите негативни и дори да не можеш да дишаш, продължаваш да седиш с парцал на устата, за да не те впишат в не знам си кой черен списък.

Ами ако си с астма или те е страх да летиш и трябва да дишаш дълбоко?

И на всичкото отгоре, когато пристигнеш, понеже си от "рискова държава" те заключват в 10-дневна карантина. Чудно е, че в Германия още не те карат да минаваш да се подписваш всеки ден, че съзнателно спазваш карантинните правила. Ама, догодина все на някой чиновник и това ще му дойде на ум. Иначе, вечерният час е като през Втората световна.

От 11.11 ни правят на маймуни с течностите и една вода не можеш да вземеш със себе си на борда, ако не е за 3.90 от летището, сега - тези хрумки.

Време е за петиция до ЕС. Аз не се чувствам свободен гражданин в обединена Европа. И забелязвам, че напоследък разумът отстъпва пред разпространяващия се КО-бизнес.

Миглена Ангелова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари