Непозната жена нападна 11-годишно дете на оживено кръстовище в София

1
Жената продава вестници в будка, близо до пешеходна пътека
Жената продава вестници в будка, близо до пешеходна пътека Видео: NOVA

Предизвикана ли е агресията?

Майка на 11-годишно момиче твърди, че дъщеря ѝ е нападната и ударена от непозната жена, докато е пресичала на светофар в столичния квартал "Обеля", предава NOVA. Сигнал е подаден до полицията, а нападателката е задържана за 24 часа.

Майката на детето - Благойка Борисова заяви, че на 15 март дъщеря ѝ е ударена от жена, която продава вестници в будка, близо до пешеходна пътека. Детето било с хематом на крака и следи от душене по врата. Агресивната жена нападнала и майката. Като причина посочила, че децата вдигали прах и тя не можела да си продаде вестниците.

По случая е образувана преписка, обясниха от полицията, но нямало данни за престъпление. Продавачката се е оплаквала на директорите в училището, където учи дъщерята на Благойка, че учениците натискали бутона на пешеходния светофар, за да пресичат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ЗАКРИВАЙ
    Казах ви - ЗАКРИВАЙТЕ ги тия институции пълни с хрантутници според които "няма престъпление" освен ако не е убит някой. Насилие срещу деца от изперкала лелка до училището? Няма полиция, няма психиатрия...няма бе. И инцидент има вече а според институциите "няма данни за престъпление". Чудесно поощрение на криминално поведение. Другия път лелката вече ще ги бие с една идея по-силно и скоро ще четем или за убита лелка или за убито дете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари