Немски турист живее във фоайето на прокуратурата в Бургас, след като го изгониха от „домашния му арест“

0

Александър е решил да се пренесе пред прокуратурата за по-сигурно – да не го обвинят, че нарушава мярката си за неотклонение

Немският турист Александър Водчел, който превърна почивката си в Бургас в кошмар заради безобидна задявка с фризьорка от ж.к.“Братя Миладинови“, се премести от квартирата на ул.“Стара планина“, където изтърпяваше домашния си арест във фоайето на Районната прокуратура.

Оказа се, че Александър е резервирал апартамента в бургаския комплекс само за няколко дни, които изтекли още през миналата седмица. Собственикът на жилището проявил известно разбиране и го оставил за уикенда, но днес вече чака други гости и го принудил да се изнесе, пише Флагман.бг.

Изпаднал в патовата ситуация да изтърпява „домашен арест“ на адрес, до който няма достъп, Александър е решил да се пренесе пред прокуратурата за по-сигурно – да не го обвинят, че нарушава мярката си за неотклонение. Той е стриктен и не смее дори да излезе от сградата, за да си вземе обяд.

Александър от днес буквално влиза в ролята на Том Ханкс от „Терминалът“ (заради неуредици с паспорта героя от този филм живя няколко седмици на терминала на летището, без да има право нито да влезе в страната, нито да излезе, б.а.).

Той си е взел всичко най-необходимо за пребиваването си във фоайето, избрал си е едно от комфортните диванчета и ще изчака решението на държавното обвинение. Такова обаче скоро може да няма, защото наблюдаващият прокурор е излязъл в болничен и все още не е ясно кой ще го замени.

Александър няма пари за друга квартира в Бургас и изобщо не знае какво ще прави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    123
    този е усраинска отрепка. "руският" му, на който я обижда с "хуета" и "говно" е с усраински диалект. това е поредната пияна усраинска маймуна... немски гражданин. то и нашите примати са Български граждани де. Въпросът е, защо прокурватурата пуска чужденец под домашен арест с наета за 3 дни квартира ?!? а наши български момчета гният по 5-6 месеца в арестите за пълни глупости. защото са се надявали да им се махне от главата и догодина да го прекратят по някаква измислена от тях давност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари