Натоварен уикенд за русенските огнеборци

0
Пожарникарите свалиха дете, което се е качило на покрива на спортния салон на СУПНЕ “Фридрих Шилер“
Пожарникарите свалиха дете, което се е качило на покрива на спортния салон на СУПНЕ “Фридрих Шилер“ Снимка: БГНЕС / архив

През почивните дни дежурните екипи на дирекцията са реагирали на 14 сигнала

7 произшествия са били запалвания в сухи треви и отпадъци, които са изгасени без материални загуби.

Оказани са няколко съдействия на граждани и институции – за събиране на живак от счупен термометър в жилище; за разлив на гориво-смазочни материали по пътното платно на бул. "България", който се е оказал фалшив; за извеждане на жена от жилището ѝ на ул. "Измайл" в Русе и предаването ѝ на екип на Спешна помощ; за сваляне на дете, което се е качило на покрива на спортния салон на СУПНЕ “Фридрих Шилер“; за вдигане на жена, паднала в жилището си в бл. "Лермонтов" в Русе.

Вчера вечерта екипи на пожарната са посетили още два сигнала: за пожар без последствия, възникнал на тераса в жилище в бл. „Захари Фолипов“ в Русе и ликвидиран от собственика; и за пожар в местността „Касева чешма“, който при проверка на място не се е потвърдил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари