Наско Сираков омъжи дъщеря си в резиденция Бояна

7

Пищна сватба вдигнаха Виолета Сиракова и любимият и Георги Коруджиев, три години след като дадоха живот на първородната си дъщеричка Илияна, кръстена на именитата си баба.

Наследницата на спортното семействоНаско Сираков и Илиана Раева, каза заветното си „да“ в преобразената резиденция Бояна, която беше, отрупана в бели и лилави рози.

Кума беше сестра й Славея, която заблестя в разкошна дълга, зелена рокля.

Булката събра погледите на отбраните гости с тоалет от дантела, който в по-късните часове от пищна рокля с А-линия се превърна в сексапилна дреха по тялото. Специална роля имаше и малката Илияна, която вървеше след майка си в приказна синя рокля и хвърляше цветя по пътя към изнесения ритуал, пише Монитор.

Звездните гости бяха забавлявани от не по-малко известните водещи на вечерта – Александра Сърчаджиева, която си беше взела кратък отпуск от риалитито „Игри на волята“, което снима в момента на Черноморието, и Драгомир Драганов.

„Когато водещите са кралят и кралицата на шоуто, сватбата е наистина кралска! Алекс Сърчаджиева, ти си диамант!“, написа часове по-късно Драганов в личния си фейсбук профил.

В социалните мрежи Илияна Раева пък се похвали с няколко кадъра от тържеството и написа „Магическата сватба на Виолета и Георги“, „Незабравима нощ...“. Самата тя беше заложила на тоалет в лилаво в пълен синхрон с цветовете на сватбата и дълги пищни обици за събраната си в кок коса.

Гостите бяха посрещнати от изискани подаръци – сувенири под формата на бели керамични птички с корони на главите.

А в по-късните часове имаха и изненада – предизвикателство, което младоженците им бяха подготвили предварително. Под един от столовете на всяка маса е бил залепен плик с име на песен, която приятелите им трябвало да изпеят. Така с музикален талант по време на купона блесна и футболната легенда Христо Стоичков, който изпя „Моя страна, моя България“.

Финалът на пищното празненство беше поставен от продължителна заря, която беше истинско визуално пиршество - шоу по модела „Звук и светлина“. Докато фойерверките осветяваха нощното небе над София, празнуващите се наслаждаваха на звуците на „Самотният пастир“ на Джеймс Ласт.

Припомняме, че Георги предложи брак на Виолета на 11 декември 2018 г, точно на датата, на която 35 години по-рано Наско Сираков и Илияна Раева са се венчали. Той поднесе пръстен с голям диамант на изненаданата си любима по време на романтично пътешествие в Барселона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари