Народът опасно се корумпира и блъска бабички!

1
Абе голям маскара е тоя народ бе, не се търпи вече!
Абе голям маскара е тоя народ бе, не се търпи вече!

Народът на Република България е гостоприемен, работлив, сърцат и несломим, но за съжаление - и доста корумпиран.

Народът, заигравайки се със страховете си от бежанци, построи ограда на южната граница, ама така я построи, че хем разпиля милиони, хем никаква работа не върши тая ограда.

Успоредно с това народът се обогати противозаконно, осъществявайки трафик на хора.

Народът е такова перде, че току подхваща кампания срещу един бизнес в полза на друг. Ходеше народът по кръчмите на морето да замерва звука и да проверява колко е читав алкохолът - с идеята да разбута малко едни бизнесмени и да доведе други.

Народът ходи на границата и блъска бабички - това не е корупционно действие, но ще се съгласите, че е срамно за един народ да блъска бабички.

Народът ходи в Бухенвалд и си направи джумбуш - там е много весело и стават страхотни снимки за спомен, но човек трябва да има и чувство за хумор.

Народът е голямо перде, когато се намесва в споровете между бизнесмени - не го интересува колко са едри, колко са чувствителни и колко са отмъстителни тия бизнесмени. Това говори за безразсъдна смелост у народа, ала прави неприятно впечатление, когато тезите на народа съвпадат изцяло с тезите на едната от враждуващите страни.

Народът се впрегна на борба с част от лошите си навици и поде битка срещу хазартната си зависимост - ама така я подкара тая битка, че работата пак стана яко бандитска. Народът взе бизнеса на един разбойник, за да го даде тайно на друг разбойник.

Абе голям маскара е тоя народ бе, не се търпи вече!

Вестник Сега

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари