Наръгаха мъж в заведение на улица "Доростол"

0
Сигнал за побой, при който мъж е наръган с нож
Сигнал за побой, при който мъж е наръган с нож

Сигнал за побой, при който мъж е наръган с нож

Разследване за нанесена телесна повреда се води във Второ РУ. На 30 юни около 02:20 часа в полицията е постъпил сигнал за възникнал побой в заведение на улица "Доростол" в град Русе , при който мъж е бил наръган с нож.

На място са изпратени служители на групата за охрана на обществения ред при Второ РУ, които изясняват, че при инцидента е пострадал 45-годишен мъж, който е откаран от Спешна помощ в УМАБЛ „Канев“.

При преглед в медицинското заведение са му установени две прободни рани в областта на гърдите и на корема, както и прорезни наранявания по ръка. При последвалите оперативно-издирвателни действия по горещи следи, като извършител на нараняванията с ножа е установен 51-годишен мъж. Той е бил заловен и задържан за срок от 24 часа, като в него е открит и нож при извършения обиск.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група, случаят е документиран и се разследва в хода на образувано досъдебно производство, по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Горан Владков
    Мургавият ни електорат се бие. Добре че до октомври не остана много.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари