Напитки преди лягане, които горят коремни мазнини

27
Предлагаме ви няколко основни рецепти, които може да адаптирате според вкуса си
Предлагаме ви няколко основни рецепти, които може да адаптирате според вкуса си

Предлагаме ви няколко основни рецепти, които може да адаптирате според вкуса си

„Мила“ събра за вас най-добрите рецепти за домашно приготвени напитки, които ще ви помогнат да станете по-здрави и по-слаби, но пълни с енергия.

Това са основни рецепти, които и може да адаптирате според вкуса си. Слагайте по-малко захар, използвайте по-здравословни съставки, наливайте вода вместо сода. Те все още ще бъдат невероятно вкусни.

Напитка с краставица

1 краставица

връзка магданоз

1 лимон

1 с.л. настърган джинджифил

1 с.л. сок от алое вера

1/2 ч.ч. вода

Изцедете изброените продукти и консумирайте напитката преди лягане. Може да го правите в продължение на месец и след това да починете една седмица.

Напитка с портокал и лайм

1 лайм

2 краставици

1 голям портокал

мед на вкус

мента на вкус

1 л газирана вода

Пюрирайте едната краставица в блендер, а другата нарежете на шайби. Изстискайте сока от портокала и лайма. Комбинирайте краставиците, цитрусовия сок и мед в кана и разбъркайте. Добавете содата и гарнирайте с пресни листа от мента.

Круша и градински чай

10 пресни листа градински чай

1 лайм

250 мл сок от круша

250 мл газирана вода

1 круша

натрошен лед

Нарежете лайма на шайби, а крушата на кубчета и ги поставете в кана. Намачкайте градинския чай с вилица. Добавете натрошен лед, сока от круша и газираната вода, разбъркайте и консумирайте.

Грейпфрут и канела

500 мл сок от грейпфрут

500 мл газирана вода

1 ч.ч. вода

2 пръчки канела

1 анасоново семе

ментови листа

лед

малко захар

Комбинирайте захарта, водата и канелата в тиган и направете сироп. Оставете да къкри в продължение на пет до десет минути, докато захарта се разтопи. След като изстине, смесете го със сока и газираната вода. Добавете лед, гарнирайте с мента и анасон.

Енергийна лимонова напитка

5 лимона

1 л газирана вода

мента

лед

Изстискайте сока от четири лимона. Нарежете последния лимон на шайби. Комбинирайте сока и газирана вода в буркан. Сервирайте лимонадата с лед и мента.

Пикантна индийска напитка

4 лайма

джинджифил на вкус

мента

1 л газирана вода

1/2 ч.ч. вода

лед

малко захар

Изстискайте четирите лайма. Комбинирайте захар и водата в тиган и оставете да къкри, докато кристалите се разтопят. Настържете джинджифила и го добавете към сиропа. Когато започне да кипи, изключете печката. Охладете сиропа. Добавете сока от лайм, газираната вода и лед. Гарнирайте напитката с мента и резени лайм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Неизвестен
    Какви мазнини с тая газирана вода?????.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари