Напитки, които ни помагат да поддържаме добра фигура без усилие

0
За редуциране на теглото се препоръчва пиене на вода с куркума и билков чай
За редуциране на теглото се препоръчва пиене на вода с куркума и билков чай

За редуциране на теглото се препоръчва пиене на вода с куркума и билков чай

Поддържането на добра фигура и здравословното редуциране на теглото в забързаното ни ежедневие е предизвикателство за мнозина.

За редуциране на теглото се препоръчва пиене на вода с куркума и билков чай. Това уверява диетоложката Рохини Патил в материала за Health Shots, цитиран от БГНЕС.

Чай с глухарче, джинджифил и корен от женско биле, помага за подобряване на храносмилането, казва Патил.

Смесете куркума на прах с топла вода и малко мед или лимон и ще получите друга страхотна напитка за начало на деня. Водата с куркума помага на храносмилането, ускорява метаболизма, а също така помага за намаляване на подуването“, обясни лекарката.

Малко по-странна е напитката от вода със затоплено олио. Според нея тази комбинация е богата на здравословни мазнини, подпомага храносмилането, а също така удължава чувството за ситост.

Пиенето на вода с ябълков оцет, мед и лимонов сок намалява подуването на корема, насърчава разграждането на мазнините и понижава кръвната захар.

Ако искате да намалите теглото си, е добре да добавите към диетата си вода с лимон, богата на витамин С. „Пиенето на вода с лимон сутрин може да помогне за изхвърлянето на токсините и да облекчи лошото храносмилане“, допълни Патил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари