Напитка за отслабване, действаща през нощта

1
Отслабнете магически докато спите
Отслабнете магически докато спите

Отслабнете магически докато спите

Диетите са мъчителни. Пък и кой иска да спазва дълги режими на хранене. Хора сме все пак и повечето от нас си падат по малките удоволствия в живота, част от които е храната.

Но излишните килограми трябва да бъдат свалени, защото застрашават здравето ни. Как да стане това? Вече можете да се отървете от наднорменото тегло с помощта на една вълшебна напитка, която действа през нощта, пише Az-jenata.

Да, вълшебството на нощта може да стане факт. Пък и кой не мечтае да се събуди просто по-слаб един ден!

Напитката, действаща отслабвателно през нощта намалява глада като едновременно с това ускорява метаболизма. Това допринася за по-бързото и лесно топене на мазнините и то когато спите! Това ви улеснява още повече, защото не се налага да се предпазвате чак толкова какво точно ядете. Както и не е нужно да гладувате. Единственото, което трябва да правите, е да не прекалявате с количествата храна.

За приготвяне на една чаша вълшебна напитка:

  • Един лимон
  • 1 връзка магданоз
  • 2 лъжички канела
  • 2 супени лъжици ябълков оцет
  • 1 чаена лъжичка мед или пресен настърган джинджифил
  • стръкчета мента

Изстискайте сока на лимона. Смесете всички съставки заедно в блендер. Получава се доста свежа и наситена с аромати напитка. Пийте по една чаша всяка вечер преди лягане. Резултатите се забелязват още след втората седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари