Намаляха ли опашките от камиони в Русе?

1
Вчера местните власти поискаха екипи на АПИ да контролират тировете, които спират на нерегламентирани места
Вчера местните власти поискаха екипи на АПИ да контролират тировете, които спират на нерегламентирани места Видео: NOVA

Вчера местните власти поискаха екипи на АПИ да контролират тировете, които спират на нерегламентирани места

Километрични опашки от товарни камиони затрудниха преминаването на автомобили и автобуси по пътя за "Дунав мост" в Русе. Пътуващите до индустриалните зони чакаха над час в трафика. Причината - камионите са спрели и в двете платна и запушват движението. Днес опашки има, но има и по-бързо движение, информира NOVA.

Пропускваемостта на "Дунав мост" позволява на не повече от 1500 тира да преминат в едната посока. Средно бройката на камионите, които излизат от България през последните денонощия е малко повече.

Вчера местните власти поискаха екипи на АПИ да контролират тировете, които спират на нерегламентирани места и стоят за почивка дълго време, като така запушват движението. А от държавата поискаха от южната до северната граница трафикът от тирове да бъде спиран, за да не се получи струпване на камиони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Гост
    България има 12 ГКПП с Румъния, 8 със Сърбия, 6 с Македония, 9 с Гърция и 6 с Турция. Общо 41 ГКПП, без да броим пристанища и летища. Затова камионите, излизащи от България са повече от онези, преминали през ГКПП Дунав мост Русе.
  • 6
    2
    аааа
    това не е вярно,спирането св две колони става често и то когато няма полицаи,тираджиите са постояно по-платното и много добре знаят дали има място да изпреварят или не,правятго нарочно
  • 7
    1
    Към редактора
    Госпожо Георгиева, така ли се пише думата "пропускВаемостта". Госпожо Георгиева, след като "Дунав мост" позволява на не повече от 1500 тира да преминат в едната посока, то как тогава "Средно бройката на камионите, които излизат от България през последните денонощия е малко повече" ??? Госпожо Георгиева, посочвате, че "от държавата поискаха от южната до северната граница трафикът от тирове да бъде спиран". Държавата от кого е поискала ???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари