Най-старите родилки на света

0

С течение на годините, жените са изправени пред невъзможността да забременеят, но има и такива, чието желание и смелост са толкова големи, че рискуват да получат деца, дори и в седмото десетилетие от живота си. Вижте, които са най-старите родилки на света

Адриана Илиеску

Aдриана Илиеску роди дъщеря си Елиза Мария на 16 януари 2005 г., когато е била на 66 години. Тя е пенсиониран професор и детски писател от Румъния, която сега е на 75 години. Нейният труден път до майчинството е започнал през 1995 г., когато е започнала да взема хормонална терапия, която би осуетила менопаузата. През 2004 г., Адриана по пътя на ин витро метод забременяла със сперма от неизвестен донор.

Деви Лоън

Била на 69 години, когато родила три бебета, заченати с ин-витро оплождане. Тя и нейният съпруг Бала са бедни фермери от село Хисар в Индия, а за оплождането си позволили да вземат заеми. Тази бременност и предизвиква множество проблеми със здравето, а само 18 месеца след раждането, лекари и казали, че скоро ще умре. Въпреки това, жената остава жива и казва, че силата за живот черпи от желанието да види дъщеря си.

Батери Деви

Батери била на 66 години, когато през 2010 г. с цезарово сечение ражда тризнаци в болницата близо нейното село в Индия. Това постигнали с ин-витро с дарени яйцеклетки. Тази двойка в продължение на десетилетия се е опитвал да получи дете, но когато Деви влязла в менопауза, цялата им надежда пропаднала, преди да научат за този метод..

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари