Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Наглост

2
Мястото е за инвалиди, а не за таксита!
Мястото е за инвалиди, а не за таксита! Снимка: Димитров

Мястото е за инвалиди, а не за таксита!

Автор: Димитров
(Автор: Димитров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    О, я стига!
    Защо да не е инвалид водача на таксито? Тежък диабет, онколотични заболявания и т.н. подлежат на инвалидизация. И ако е инвалид защо пък да не работи като бакшиш?!
  • 7
    5
    311
    Таксито е на нагъл БАКШИШ и си паркира но мястото най нагло.
  • 8
    4
    До трети
    Прав си, ако инвалидното място за паркиране е за точно определен човек, то отдолу под знака се слага табелка с номера на автомобила. Тук не се вижда такава табела. Но така също не се вижда и колата дали има инволиден стикер. Правилно е, че е таксиметров автомобил и не би следвало водача да е инвалид, но инвалидния стикер следва инвалида, а не колата. Ако в коблата се е придвижвал инвалид, няма никакъв проблем.. Миналата година бяхме в германия, ползвахме кола с немска регистрация, но понеже един от приятелите е с група инвалидност и има инвалиден стикер го ползвахме. Няколко пъти бяхме проверявани от местни немски полицаи и нямаххме никакъв проблем. Така че винаги има детайли, не бива да съдим от една снимка, без да знаем. Ако майката или бащата на таксиметровия шофьор са инвалиди и той ги е завел или превозвал, няма никакъв проблем.
  • 3
    3
    Минчо
    Ядосаната, мястото е за инвалиди, а не за точно определени инвалиди. Живеещите в блока ще паркирате по-далеч. Тези места са за осигуряване на паркиране на инвалиди, на които им се налага да паркират, когато посещават района.
  • 8
    2
    Ядосана
    То се оказва че повечето знаци за инвалиди са на хора които в действителност не са такива.На нашия паркинг имаме три броя такива знаци,а съседите нито един от тях не е инвалид.И кво правим?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари