Надя от Deep Zone стана моделка

0

Екс вокалистката на Deep Zone Project и настояща актриса в онлайн сериала "Не така,брат", вече се изявява и в съвсем ново амплоа - на моделка.

Чаровната блондинка си е запазила фенската маса още от певческата си кариера и сега изненада всички с дебюта си за модния бранд на Миглена Каканашева.

Надя се присъедини към проекта Megz Angels, където си партнира с предишните ангели, в лицето на Лъчезара Кънчева, Велина Узунова, Бояна Маринова и Хриси от X Factor.

Последната и Надя направиха изключително успешен моден дует, като техните кадри са сред най-харесваните от почитателите на бранда, още с пускането на колекцията онлайн.

Локацията на снимките бе луксозният комплекс на семейство Арабаджиеви, който се намира на Елените, а Меги си партнира с тях по няколко съвместни проекта. Работния процес наблюдавал отблизо и музикантът и актьор от сериала "Революция Z"- Иван Тишев, който е гадже на Надя. Той съвсем не бил единственият мъж на снимките - за косите на красавиците се погрижил нашумялия напоследък коафьор на Николета Лозанова - Венелин Кондаков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари