Над 500 населени места в Украйна са без ток

1
Милиони хора са без отопление или осветление, докато външните температури паднаха под нулата
Милиони хора са без отопление или осветление, докато външните температури паднаха под нулата Снимка: ЕПА / БГНЕС

Милиони хора са без отопление или осветление, докато външните температури паднаха под нулата

507 украински населени места са без ток след седмици на руски въздушни удари по електропреносната мрежа. Почти половината мрежа е повредена, информира БНТ.

Милиони хора са без отопление или осветление, докато външните температури паднаха под нулата. Според британското министерство на отбраната, подкрепата за войната сред руснаците значително намалява.

В началото ѝ, около 80% от руските граждани са одобрявали наричаната от Кремъл "специална военна операция". Сега 55% от тях са за мирни преговори.

Лондон цитира доклад на независима руска медия, която твърди, че се е сдобила с данни от Федералната служба за охрана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Sтанко
    Е нали са във война - воюват. То не е като на плейстейшъна. Част от тактиката на руснака е точно такава - да дестабилизира, за да иде по-силен на преговорите. Не може хем да воюва ("ш си върнел КРИМ" - сякъш някога е бил негов) - хем да спим на бял чаршаф. Събудете се най-сетне и сложете край на това безумие, защото иначе освен плъховете и хлебарките ви ще избягат от тази усрайна!
  • 3
    1
    12345
    Б О Л И М Е К У Р А А А А А ! ! ! Аз искам тока който нациста ни обеща срещу ремонта на потрошените им курници. Канадската курва се споразумя за много и евтин ток. Да го дава и ми е през барабана дали имат ток или не.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари