НА ЖИВО: Протест пред вилата на Бойко Борисов

4
„Да, България!” донесоха чували с евра пред вила “Секвоя” в Бояна
„Да, България!” донесоха чували с евра пред вила “Секвоя” в Бояна

„Да, България!” донесоха чували с евра пред вила “Секвоя” в Бояна

Представители и привърженици на „Да, България!” провеждат „Масов следствен експеримент” като протест пред правителствената вилаСеквоя” в квартал Бояна, предаде БГНЕС.

От младежката организация на „Да, България!” са донесли и няколко чувала с евровибанкноти, илюстрирани с лика на премиера Бойко Борисов. Банкнотите са от по 500 евро, а протестиращите заявиха, че искат да видят дали могат да ги внесат вътре чрез НСО – така, както по думите им са внесени и банкнотите от снимките от нощното шкафче на премиера.

Искам законност, ред и прозрачно управление, заяви Линда Христова, която е на протеста в Бояна. Тя посочи, че не знае дали разпространените снимки от нощното шкафче на премиера са истински, има органи, които трябва да установят това, но по думите ѝ е притеснителен фактът, че тези институции нищо не правят.

Да провери как протича “следственият експеримент” дойде и лидерът на партията Христо Иванов. Той призова хората да излязат на големия протест обявен за сряда като национален.

В същото време в центъра на София протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов и срещу главния прокурор Иван Гешев отново са на площада. Денят на протест е 20 поред. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари