Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

На велоалеята в Младежкия парк

4

Това велоалея ли е или градска улица?

(Автор: - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Видео Хост(порно)
    Номера на мпс-то, лицето на водача се виждат, ще има ли глоба? Най-вероятно - не! За малко е бил там, на аварийни! Покрай историческия музей и "Ботев" е същата работа, вело, мело, все там. Иначе камери бол. А 'СА' означава - селски автомобил, в София гражданите са малко по-будни, там и глобяват доста по-често.
  • 2
    6
    Daaa
    добре че милицията си върши работата
  • 6
    5
    Никито
    Нищо де! Човекът е "софиянец",а тук за него е провинция!
  • 9
    4
    Петър
    Мразя ги тези изроди! За какви се мислят, не мога да разбера. Влиза си човека в парка с колата?! Какво като имало воден цикъл? Това не те оправдава да ди караш по велоалеята в парка! Защо той трябва да е най-големия тарикат, другите да са прости?!
  • 11
    3
    катажия
    Аве неграмотници,виште му номера на чувека СА,демек от Калифорния дошел на село русИ. За калифорнийци правелата на ваЖат,питайте КАТ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари