На тротинетките в Русе не им върви

4
Регистрирана е поредната вандалска проява срещу електрическите тротинетки в града
Регистрирана е поредната вандалска проява срещу електрическите тротинетки в града Снимка: Facebook

Регистрирана е поредната вандалска проява срещу електрическите тротинетки в града

Преди дни публикувахме снимка с тротинетки, натикани в кошче за боклук. Днес попаднахме на друга вандалска проява срещу електрическите возила в града. В групата "Русе" във фейсбук Емил Маринов е публикувал снимка на потрошена тротинетка. "Пазете бе хора! ПЛАТЕНИ СА С ВАШИТЕ ПАРИ!!! После реват, че няма комунални услуги!" пише с възмущение Атанас Арсенов. А Георги Георгиев пита: "Не останаха здрави спирки за чупене и започнаха с тротинетките. Какво следва?"

Сред коментарите има и доста тъжни заключения за нашенския манталитет: "Тези иновации не са за русенци", "Сега разбирате ли колко сме европейци , а се дразним, че ни смятат втора ръка. Не втора, а сме дъното!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Ангел
    Градът е пълен с неандерталци вече !Много е трудно вървеейки пеш да се разминеш с нормален човек по улиците! Не сме дорастли за такъв тип транспорт, освен това не е и по джоба на повечето граждани! Цари пълно беззаконие. Трева се пуши на обществени места, ясно е че полицията няма как да е навсякъде, ама и будно гражданско общество нямаме.
  • 1
    12
    Cenkochokov
    Едно време Бойко каза "Генетичен отпадък" еми прав беше!
  • 5
    11
    Някой
    Изобщо не е вярно това , че сме ги платили ние. Тези боклуци са частна собственост и фирмата собственик има концесия в града ни за разпространяването и поддържането им.Всичко това е не за да се осигури по- малко замърсяване , трафик или имобилност в града ни , а е поредната ниша за печалба на пари.Като цяло който и каквото да ви обяснява или да си изсмуква от пръстите като довод , става дума за пари.Този , който се стреми да ви убеди най-много в правотата на каузата си винаги има най-голяма финансова изгода .
  • 6
    10
    gsdgasdgasd
    тия по колите и тия по тротинетките са еднакво преибани в живота
  • 16
    9
    педагог
    България НЕ Е Швейцария. Няколко поколения българчета са изтървани във педагогически смисъл. Не са възпитани да общуват правилно или изобщо не са възпитани. А възпитанието започва в семейството и там е основната отговорност . Училището не може да компенсира липсата или некачественото възпитание в семейството. Това са фактите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари