На тия лекари се надяваме. Други няма

1
"Смъртта си коси с косата, който оцелее, оцелее.  Бойко е разпоредил да отваряме всичко", пише Иван Бакалов
"Смъртта си коси с косата, който оцелее, оцелее. Бойко е разпоредил да отваряме всичко", пише Иван Бакалов Снимка: БГНЕС

Снимка на количка с починал пациент, завит с чаршаф пред стълби на болница и коментари: "На тия доктори ли ръкопляскахте?"

Така започва коментарът на Иван Бакалов в неговия фейсбук профил по повод днешния инцидент на починал пациент пред болницата. 

"Ако някой не може да го осъзнае, хора умират и на улицата. Внезапно. Дори от Ковид 19 имаше случаи на внезапна смърт на улицата в Китай и в Италия в началото на годината. Хората не са застраховани против смърт. Ако не се брои застраховката с позитивно наименовение "Живот". Учудените са жертва на позитивното мислене.

Лекари и Бърза помощ не помагат в много случаи. И особено, ако на Бърза помощ в София имат по 500 обаждания в денонощие, а в болници тук и там няма места, нямат персонал да поеме веднага някого.

И на ден се заразяват по 150-200 лекари, сестри, санитари др. медици. Всеки излиза от строя за по 3 седмици, а някои и умират. Досега има 7000 заразени медици, над 60 починали. Е, на тия лекари се надяваме. Други няма. И можем да ги ругаем, можем и да не ги ругаем, все едно. Смъртта си коси с косата, който оцелее, оцелее.

Бойко е разпоредил да отваряме всичко.

Пролетта разпореди да затворим всичко при 20 заразени на ден, щели сме да бъдем в ада. Сега има по 200 починали на ден. С всичко се свиква.

Стига драми с починал пред болницата. Ще става и по-често."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари