На каква промо кампания залагат от Palms Bet бонус?

0
Palms Bet бонус е сред основните “инструменти” за привличане на нови потребители
Palms Bet бонус е сред основните “инструменти” за привличане на нови потребители

Palms Bet бонус е сред основните “инструменти” за привличане на нови потребители

Всички клиенти на Палмс Бет отлично знаят, че този хазартен бранд има навика да предлага отлични предложения на своите клиенти. Компанията не пести средства и да рекламира своя Palms Bet бонус, който е сред основните “инструменти” за привличане на нови потребители. Но на каква промо кампания разчитат от страна на родната хазартна компания в повечето случаи?

Реклама по различни канали за бонуса на Палмс Бет

Безспорно Palms Bet е един от лидерите на хазартния пазар в България, поради което, съвсем разбираемо, компанията не пести средства за реклама на своя бранд, услуги, функционалности и т.н.

Когато има наличен нов бонус в платформата, операторът предприема масивна рекламна кампания, за да го популяризира. Сред каналите за това можем да посочим:

Билборд кампания

Маркетинг отделът на Палмс Бет одобрява различни локации из страната, където да бъде поставена билборд реклама. Въпреки нарастващата дигитализация на нашия свят, билборд рекламата все още се смята за ефективно средство за достигане до хората. Поради това не бива да се изненадвате, ако из различните точки на България виждате билборд реклама на Palms Bet - те държат на това и не се притесняват да инвестират средства.

Социални мрежи

Хазартните компании не подценяват влиянието на социалните мрежи в днешно време и това е напълно нормално - тези платформи вече са неотменна част от нашия живот. Брандове като ПалмсБет имат собствени акаунти в най-популярните социални мрежи, които се поддържат професионално и според съвременните стандарти от техните екипи. Там често можем да попаднем на платена реклама от страна на хазартните компании.

Реклама в медии

Медиите - национални и регионални, също остават примамлив пристан за хазартните оператори, когато се планират бюджетите за реклама. Това особено важи за телевизиите, които продължават да бъдат лидери, що се отнася до рейтинг и зрителски интерес. Сигурно помните, че конкретно Палмс Бет бяха пуснали масивна рекламна кампания с популярния певец Фики Стораро, за която всички започнаха да говорят в един момент. Което пък доказва, че този тип реклама наистина работи.

Работа с инфлуенсъри

Набиращите все по-голяма популярност инфлуенсъри също стават част от рекламите на хазартните брандове. Обяснено на прост език, това са популярни личности, които имат много последователи в социалните мрежи и до някаква степен могат да влияят на техните решения - дали да се доверят на определен бранд или не. Този тип реклама стана популярен най-вече през последните няколко години, но в определени случаи може да се каже, че действително работи.

Има ли нужда Palms Bet от подобни промо кампании?

Със сигурност отговорът е “да”. На българския хазартен пазар има вече достатъчно много оператори, които се борят за вниманието на едни и същи потребители. Това означава, че всеки ход на реклама е нужен и полезен, за да може един бранд да вземе надмощие над останалите. В днешно време рекламата е от ключово значение, когато хората имат толкова богат избор и могат да заложат на различни доставчици на търсената услуга. Ако хазартните брандове не се рекламират активно, те рискуват да отбележат сериозен спад, що се отнася до броя на активните им клиенти.

Заключение

Можем да направим обобщение, че компании като ПалмсБет използват добре познати и вече утвърдени канали за своята популяризация. От билбордове до телевизионни реклами и присъствие в социалните мрежи, всеки търси своите нови клиенти. За това спомага и привличането на популярни рекламни лица, които са познати на хората и могат да им въздействат при взимането на решение.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари