МВР екскортира машините за гласуване в 26 областни центрове

0
В утрешния ден ще бъдат доставени машините в София-град и София-област
В утрешния ден ще бъдат доставени машините в София-град и София-област Снимка: МВР

Камионите ще бъдат съпроводени от екипи на жандармерията

Днес в 12 часа стартираха полицейските действия по ескорт на камионите, натоварени с техническите устройства за машинно гласуване, съобщи на брифинг комисар Радослав Стойнев от Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“. Преди напускане на базата, всеки водач се проверява от екип на Пътна полиция с цел недопускане на управление след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техните аналози.

Камионите ще бъдат съпроводени до областните центрове. В рамките на днешния ден ще бъдат транспортирани устройствата до 26 областни центъра, а в утрешния ден - тези за София-град и София-област.

При пристигане в областните центрове, камионите се паркират на определени за това места, като охраната им се поема от силите на реда в съответните областни дирекции. В утрешния ден превозните средства ще бъдат придружени и охранявани до доставката на машините в съответните секции, поясни комисар Стойнев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари