Мотористът от катастрофата в Басарбово е загинал на място

8
Това е пореден случай със загинал моторист в Русенско в последните няколко дни
Това е пореден случай със загинал моторист в Русенско в последните няколко дни Видео: Русе Медиа

55-годишен моторист загина след сблъсък с кола на изхода на Басарбово

Инцидентът е станал днес в ранния следобед. Заради тежката катастрофа пътят бе затворен. Това е пореден случай със загинал моторист в Русенско в последните няколко дни, предаде Русе Медиа

Лек автомобил „Опел“, управляван от водачка, е излязъл от странична улица в село Басарбово на главния път за Русе. По думите на близки на шофьорката до инцидента се е стигнало, защото жената не познава района, а знакът „Стоп“, който е поставен от нейна страна на кръстовището, е скрит сред растителност и няма видимост към него. В резултат жената не е разбрала, че излиза на път с предимство и едва когато половината от автомобила е била на главния път, е видяла маркировката.

В този момент вдясно от нея посока Русе мотор „Сузуки“ е изпреварвал лек автомобил „Хонда“. По думи на очевидци моторът се е движил с много голяма скорост. Мотористът не е имал възможност да избегне сблъсъка, закачил се е в предницата на опела, при което е загубил управление и излетял е от мотора. При падането си около 40 метра разстояние е загинал на място. Моторът, останал без управление, е продължил траекторията си и се е блъснал в задната част на паркиран вдясно на тротоара „Форд Фокус“.

Пътуващите в хондата са разпитани и освободени, а движението по главния път бе блокирано, докато се извършват следствените дейности. Към 16.30 ч движението е възстановено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    до 7
    Тъй като си уникално тъп и елементарен примат, аз ти пожелавам твоето дете да го блъсне някоя такава овца която "не познавала района" и аз ще ти обясня после колко е тъпо детето ти че не усетило че овцата няма да спази знак стоп.
  • 19
    9
    АПИ, спите ли?
    Пътните знаци по този път, след Басарбово до Две могили, са почти обрасли с треви и клони на храстите - трудно се виждат знаците и трябва да ги разгадаваш. На някои места има дори пречупени ниско клони, в които се одраскват колите, особено при наложителното разминаване с насрещен автомобил. Покрай пътното платно в двете му страни банкета е силно затревен в пътния участък. В АПИ нямат ли храсторези, тримери или просто ги мързи?
  • 22
    8
    kak ?
    Тоя знак СТОП в клоните, как да го види ?? Малоумно поставени знаци. Никаква грижа храсталиците.
  • 10
    7
    до 6
    Разбери я, няма как да знае, че някакъв дебил лети към нея. Ти предчувстваш ли ги тия неща? Кажи по-добре "Слава богу, че дебилът не е налетял на дете, а на твърд предмет!". Като нямаме КАТ е добре, че има естествен отбор. Неебаващите другите понякога умират! Дай-боже да са повече, че другите да рахатясаме от тях!
  • 0
    6
    Антон
    Какво означава,не е разбрала че излиза на главен път,ами като не разбира от такива неща,книжката в канала и с Автобуса!!!Знака се вижда ясно,пътната маркировка показва че навлизаш в кръстовище,какво друго трябва,за да разбере Козата Проста,че не е с предимство!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари