Момичетата на “Дунав” ще преследват титлата в плей-офите!

0
В драматичен мач Бобо отстъпи на бранителката Захариа с 2:3!
В драматичен мач Бобо отстъпи на бранителката Захариа с 2:3!

На 1 и 2 декември се проведе втория турнир от Висшата лига за мъже и жени. Домакините от “Комфорт” Варна бяха предоставили добри условия за игра.

Мъжете в състав Теодор Александров, Денислав Коджабашев, Петьо Кръстев и Стефан Лъвчиев постигнаха три безапелационни победи с по 4:0 срещу “Стоянстрой” /Пловдив/, “Корабостроител – 92″ /Варна/ и “Добруджа” /Добрич/. С тези победи момчетата на треньора Петър Петров ще зимуват на първтото място в класирането преди началото на плей-офите.

Жените – Сибел Алтънкая, Михаела Димова, Бобо Трифу и Светослава Николова записаха две победи и една загуба. Те победиха НСА /София/ и “Корабостроител – 92″ /Варна/, но загубиха от миналогодишните шампионки “Комфорт” /Варна/.

За Варненки се състезават Анамария Себе, Алина Захариа и Таня Асенова.

Мача започна с отлична победа на Сибел срещу Себе с 3:1. След това в драматичен мач Бобо отстъпи на бранителката Захариа с 2:3! Таня Асенова даде аванс на “Комфорт” с победа над Миша Димова. Сиби и Бобо изравниха на двойки за 2:2. Русенки поведоха след 3:0 на Сибел срещу Асенова, но две загуби на Бобо Трифу и Михаела Димова отредиха варненки да се поздравят с победа. Въпреки загубата, момичетата на “Дунав” ще преследват титлата в плей-офите!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари