Множество ранени след като автобус се обърна на АМ "Тракия"

0
По информация на очевидец всички качени в линейките са били в съзнание
По информация на очевидец всички качени в линейките са били в съзнание Снимка: NOVA

По информация на очевидец всички качени в линейките са били в съзнание

Свидетел на катастрофата със сръбски автобус с деца, станала на АМ "Тракия" в неделя вечерта, разказа за случилото се в ефира на NOVA

Теодор е един от многото шофьори, спрели да помагат на пострадалите.

"Не пожелавам на никого да вижда подобна гледка - плачещи деца, целите в кръв", сподели Теодор. И допълни, че чул една от ръководителките на детската група да казва, че в автобуса са пътували 48 души. Жената разказала още, че не е имало коли, които да са попречили на движението на автобуса и той сам се е преобърнал в канавката.

Според Теодор всички качени в линейките са били в съзнание. Имало дете и двама възрастни, които обаче били във видимо по-тежко състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари