Младеж от Сливо поле се нуждае от помощта ни!

9

Днес Ви моля от името на едни прекрасни родители да помогнем на детето им и от името на едно младо момче изпълнено с надежди и мечти за едно светло бъдеще и семейство!

Нека бъдем добри и съпричастни за пореден път и докажем, че заедно можем всичко!

Здравейте, приятели! Казвам се Габи и съм годеница на Добромир. Прекрасно и добро младо момче, с големи амбиции и жажда за живот..... докато един ден не чухме най-страшното. ДИАГНОЗА РАК..... Добромир е на 24 години от град Сливо поле

През 2015г. му поставиха тежката диагноза - Остра лимфобластна левкемия.

Неговото лечение започва във Варна, болница УМБАЛ "Света Марина". Там му бяха направени няколко курса с химиотерапии, след което попадна в ремисия и следователно бе изпратен за трансплантация на стволови клетки в НСБАЛХЗ - Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания. Тя се извърши на 29.06.2016г.

Трансплантацията премина успешно и месец след нея, Добри се прибра у дома. Ходеше на контролни прегледи 1-2 пъти в месеца, като резултатите бяха добри. 
В началото на 2018 година, започнаха да се появяват остри болки в областта на кръста. След последвалите прегледи и изследвания, през месец Април 2018 година се установи, че са налични данни за рецидив. Започна ново лечение, като му бяха направени няколко вливания на клетки от стария донор. След известно подобрение, нещата започнаха пак да се влошават.

И така стигаме до днес. Преди месец, Добри бе приет в НСБАЛХЗ, за да последва лечение с нов вид лекарство, което според лекарите е успешно. Месец след лечението, резултатите не бяха добри и състоянието му не се подобряваше. Той бе изписан от болницата на 23 май и по предписание на лекарите, трябваше да се върне на 4 юни.

Днес, когато пиша това съобщение е 01 юли. Лекарите казаха че сме свободни да търсим алтернатива за неговото лечение в чужбина чрез имунотерапия.
Утре Добри постъпва за поредна химиотерапия в НСБАЛХЗ. Когато мине и този курс, следва преглед в Анадолу Медицински Център, Турция, където правят точно такъв тип имунотерапия приложима за неговата болест. След прегледа ще стане ясна и точната сума необходима за лечението му, както и може би ще получим вече официална оферта от клиниката (приблизително 100 000лв., или повече) Тази сума е непосилна за нашето семейство и затова се обръщаме към Вас с призив за помощ. 

Всеки, който желае да помогне, може да го направи на следните места:

1. ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В РАЙФАЙЗЕНБАНК -

BG68RZBB91551010772410 

BIC:RZBBBGSF

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА Е ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

(сметка е освободена от всякакви комисионни за вноски на каса, в който и да е офис в страната), може да дарите и чрез онлайн нареден банков превод.

2. paypall - https://www.paypal.com/paypalme/Dobrev94

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари