Млада жена иска да се превърне в "синеок бял дракон"

0

24-годишна жена показа чисто новите си вампирски зъби като част от нейната трансформация в "Синеок Бял Дракон", съобщава сайтът Ladbidle.

Алтернативната визия на Амбър Люк вече включваше сини татуирани очни ябълки, разцепен език, синя коса, издължени уши и повече от 100 татуировки по цялото ѝ тяло, в това число думата "дива" под едното ѝ око.

Според "Дейли Мейл Австралия", моделът и боди-пиърсър от Централния Бряг на Нов Южен Уелс в Австралия, е похарчила вече над 26 000 австралийски долара (18 000 щатски долара) по нейната трансформация.

За поредната фаза от преобразяването си, тя е пътувала до САЩ през април, за да си купи чифт акрилни импланти на вампирски зъби.

"Много са остри, достатъчно остри, за да пробият кожа", казала тя пред "Дейли Мейл Австралия". "Обичам да се гледам с тях, толкова естетически приятни са!"

Амбър разказва: "Реших преди години, че искам вампирски зъби. Знаех, че трябва да са част от моя външен вид. Имам връзки, така че платих само 100 долара за чифт зъби. Тези лесно се махат, но някой ден ще си сложа постоянни. "

Доскоро Амбър имаше руса коса, но сега вече е боядисана в блестящ син цвят - промяна, която според нея "направи живота ми интересен".

И това не е всичко в преобразяването на Амбър, тъй като в близко бъдеще тя планира кожата ѝ да бъде напълно покрита с татуси и да направи четири процедури по елиминиране на мазнините и мускулите около корема си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари