Млада шофьорка прегази пешеходец на пътя Русе - Бяла

0
Инцидентът е станал в събота вечерта
Инцидентът е станал в събота вечерта

Пешеходец е загинал при пътен инцидент на главния път Русе – Бяла в събота вечерта

За произшествието съобщиха от ОДМВР-Русе. Инцидентът се е случил около 18:10 часа в района на километър 24+500, в тъмната част на денонощието, на неосветен участък от пътя, където лек автомобил марка "Фолксваген", управляван от 22-годишна жена, движещ се в посока гр. Бяла, е блъснал мъж, който е пресичал пътя. Пешеходецът е починал на място.

На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. Заради инцидента движението по главния път е било спряно за около два часа и е организирано по обходен маршрут.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Радо
    Да еба и курвата и заспала, кой боклук и е дал книжка да му скъсам дипломата, пускала му е няколко пъти за да и даде книжка.
  • 2
    1
    Боби
    Гледай ти какво нещо, карат си и без да им пука, че има човека и ще го блъснат.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари