Млада майка гасне с всеки ден

35

Близък на Станимира Ницова се обърна към нас с молба за помощ и съдействие.

Той пожела да ни запознае със съдбата на 30-годишната жена от Свищов, която скоро може да загасне ако не успеем да ѝ помогнем.

"Младата жена е майка на Вики - момченце, което дори не е навършило 3 годинки!

Малко след раждането на първата си рожба, Станимира чува страшната диагноза Некератинизиращ едроклетъчен карценом на маточната шийка. Преминала е две оперативни намеси до момента, но при последния контролен преглед се установява метастази на пикочния мехур и лезия на ректома. Това означава, че е необходима трета операция, като при извършените консултации, водещи специалисти в тази област предлагат радикална оперативна намеса премахване на пикучен мехур и ректум, но имайки в предвид сложността на хирургичната интервенция, не всеки се наема да я извърши. За съжаление обаче, сумата, която е необходима за лечението и и последващата химотерапия недостигат - семейството не е в състояние да събере необходимите средства - 170 000 лева за операцията и 30 000 долара за един курс на химиотерапия в Турция. Освен това сме потърсили и оферта от турска клиника, от която чакаме отговор.

Нейни близки приятели, подехме благотворителна кампания за набиране на средства, а в последствие и почти цял Свищов се включи в тях, открита е дарителска сметка, но градът е малък и все още не сме успели да съберем парите.

Ние имаме нужда от вашата помощ и макар, че целта ни е да съберем необходимите финансови средства, бихме ви били благодарни дори да споделите историята си на вашата страница, за да достигне до повече хора.

До момента нито една национална медия не прояви съпричастност и не сподели нашия апел. Разчитаме на регионални свищовски и търновски медии. А сега разчитаме и на вас, защото средствата се събират с бавни темпове, а заболяването е агресивно и се развива бързо", завършва своя апел г-н Василев.

Можете да помогнете на Станимира като дарите чрез платформата Helpkarma

Както и на следната дарителска сметка:

Международен номер (IBAN) BG57UBBS80021086793440

Титуляр на сметката е MARGARITA SLAVEVA NITSOVA в полза на Станимира Ницова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари