Млад шофьор се заби в билборд

0

18-годишен младеж се заби рано тази сутрин в Благоевград с лек автомобил в билборд, отказал е да постъпи за наблюдение в болница.

Други двама бяха ранени, а един човек загина при тежка катастрофа край Гоце Делчев, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент в Благоевград стана към 4.30 часа тази сутрин. Движейки се по булевард „П.К. Яворов”, лекият автомобил "Мицубиши", управляван от 18-годишния Д.Б. се отклонява наляво, минава пред бордюра след това се качва върху зелената площ, забивайки се в основата на билборд.

Младежът бил сам в автомобила, транспортиран е до Спешно-приемно отделение на МБАЛ - Благоевград. След направените му изследвания не са установени тежки травми, младежът отказал да постъпи за наблюдение в болница. Пробата с полевия тест е отчела 0.4 промила алкохол в издишвания въздух, взета му е и кръвна проба.

При друг инцидент, 18-годишен загина, негов връстник и 17-годишен бяха ранени при тежка катастрофа тази нощ край Гоце Делчев. Както информирахме, към 02.00 часа след полунощ "Опел Вектра" катастрофира на пътя Гоце Делчев - Сатовча. На входа на село Дъбница движещият се с несъобразена с пътните условия скорост автомобил излиза от пътя и се забива в дърво. На място загива 18-годишно момче, неговият връстник Р.Б. е с фрактура на глезен, настанен е в МБАЛ „Ив. Скендеров” в Гоце Делчев. 17-годишният А.М. е с фрактури на двата долни крайника, транспортиран е за УМБАЛСМ "Пирогов".

Загиналият е пътник в автомобила, спасителите са рязали ламарините на "Опел"-а, за да го извадят. Водачът на автомобила е бил правоспособен.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари