Млад шофьор катастрофира в Средец

0
19-годишният младеж се е блъснал последователно в електрически стълб, метална врата, тухлена ограда, бетонна колона на ограда, а накрая финиширал с удар в металната порта на частен дом
19-годишният младеж се е блъснал последователно в електрически стълб, метална врата, тухлена ограда, бетонна колона на ограда, а накрая финиширал с удар в металната порта на частен дом Снимка: БНР / архив

19-годишен шофьор катастрофира в Средец.

Опел-ът, с който се придвижвал, е натрошен, но младежът се е отървал с дребни драскотини. Серията от каскади е станала рано сутринта на ул. "Странджа" в странджанския град.

Младежът изгубил контрол върху управлението и забил "Опела" първо в крайпътния електрически стълб пред дом на № 8А. Секунда по-късно нацелил метална врата, а след нея одрал тухлената стена на гараж. Последвал нов сблъсък с бетонна колона на ограда, а накрая финиширал с удар в металната порта на частен дом.

Скоростната серия катастрофи като по чудо не е завършила с жестока трагедия. Водачът е бил откаран в бургаската болница и след като е прегледан, лекарите го освободили за домашно лечение. Според разследващите той не е употребил алкохол, нито други упойващи вещества. Имал е по-малко от година стаж зад волана и поради липса на опит не успял да овладее автомобила. Причина за инцидентите е движение с несъобразена с профила на пътя скорост - надлъжен наклон при спускане и повредена пътна настилка, както и поради загуба на контрол, съобщиха от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари