Млад мъж се самоуби на бургаско стрелбище

0
Преди фаталното решение е бил във видимо добро настроение
Преди фаталното решение е бил във видимо добро настроение Снимка: БГНЕС

Починал е на място

Млад мъж се самоуби преди минути на бургаско стрелбище.

За трагичния случай съобщи Флагман.бг, запознат от свой източник. Сигналът за инцидента е подаден около 12:30 часа. От полицията в морския град потвърдиха за случая.

26-годишният бургазлия влязъл в една от големите бази за професионална стрелба в града, наел си коридор, пистолет и с инструктор изстрелял няколко пълнителя.

След това обяснил, че иска още един курс и докато надзираващият служител на стрелбището отиде за нови патрони, младежът опрял пистолета в челото и се прострелял. Починал е на място, а в момента тялото му е на земята и всеки момент ще бъде изнесено от базата.

За късмет на другите писти не е имало клиенти и никой не е видял ужасяващия инцидент. Видеозаписите от камерите на стрелбището са иззети от полицията.

Установено е, че младият мъж е дошъл сам на стрелбището. Бил е във видимо добро настроение, нищо не предвещавало, че може да посегне на живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари