Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Мизерия на детска площадка в Русе

6

Така изглежда детската площадка пред блок 114 в квартал "Чародейка".

Преди общинските служби по чистота правеха оборки 1-2 пъти годишно по кварталите, но от 2-3 години няма такава практика.

Автор: Иво Григоров
(Автор: Иво Григоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    13
    русенка
    До преди няколко години до блока имаше хубава детска площадка, която майките редовно я почистваха, но заради паркиране на колите, общината я премахна.
  • 9
    12
    Все
    Подобна мръсотия е около и във много детски площадки в Русе.Странното е,че много от майките се отнасят с безразличие към тази мръсотия,а и често я увеличават.
  • 12
    11
    Кой?
    Общината ли направи този боклук? Все се оплакват от кмета от общината и от кой ли не, а никой не пази! Извинявайте, ама в цивилизованите държави хората са възпитани и пазят защото знаят,че ако рушат, те ще плащат. Тук съзнанието е 0 и затова навсякъде е така. Каквото и да се направи, не го ли пазим ще е така. Невъзпитани сме и това е!
  • 7
    10
    Емил Стефанов
    Е кой е виновен за този боклук???? Всички вие. Кой цапа. "Брактън" от фотографи
  • 17
    9
    Стига сме се оплаквали
    Ние сами не пазим и всеки си хвърля отпадъците, където си иска, а за това сме си виновни ние. Щом искаме да ни е чисто, трябва всеки да погледне себе си и да възпитаваме децата си да изхвърлят отпадъците в кошчетата. Толкова млади съм виждала вечер по късно да пият и пушат, да ядат семки и ето ти сметището е готово. Възпитанието започва от самите нас и да го предаване на децата си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари