Митьо Очите излиза на свобода

0
Димитър Желязков излиза на свобода срещу гаранция от 20 000 лева
Димитър Желязков излиза на свобода срещу гаранция от 20 000 лева Снимка: БГНЕС / Архив

Димитър Желязков излиза на свобода срещу гаранция от 20 000 лева

Измениха мярката за неотклонение на Димитър Желязков - Митьо Очите от "домашен арест“ в "парична гаранция“ в размер на 20 000 лв. Апелативният съд в София потвърди определението на Софийски градски съд от 11.04.2023 г.

Апелативните магистрати отхвърлят протеста на прокуратурата, която настоява лицето да остане с мярка "домашен арест“, както и жалбата на подсъдимия, който настоява за намаляване размера на паричната гаранция.

Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване и протестиране.

Димитър Желязков, който беше екстрадиран от Турция преди време, и още 12 души бяха предадени на съд по обвинение, че са организирана престъпна група за изнудване, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици, пише bTV. Желязков е обвинен за ръководител на групата, която действала в периода 2013-2018 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    123
    Е той е от 3,4 г. лишен от свобода без съд и присъда. Не го зашитавам но това законно ли е ? Като нямат доказателства и не са си свършили работата да го пускат. Толкова без съд и присъда е брутален прокурорски произвол. Нямат доказателства а го държат, запорират и искат 20 хил. лв. гаранция.
  • 7
    2
    Това е
    Стига вече. До кога още. Нека се срине и разцепи тази смешна държава до основи. И чисти светли българи да поставят новото начало. Може да сме пример за много други както в миналото сме били първите в много неща
  • 9
    1
    Дгд
    Поредният престъпник на свобода срещу джобните му за един ден
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари