Митинг под надслов "Стоп на страха" ще се проведе в Русе

3
Русе е бил и ще бъде едно специално място
Русе е бил и ще бъде едно специално място

"Най-голямата обществена промяна в Русе за годините след 1989 предстои!

През 2019 година. Есента! Точно 30 години след обявената промяна, ние и нашият град РУСЕ сме по-зле от когато и да било. Градът изглежда като западнал и запустял, обезлюден и безперспективен. Радостта в очите на хората я няма и всичко е ден за ден. Група хора попаднали съвсем случайно в управата на града, кой видно и кой в сянка като за последно заличават всичко, което е останало. Рушенето не предхожда съграждане!

Дистанцирани от проблемите на гражданството и приемайки себе си за специални и велики личности, замъглени от власт и влияние, обвързани в порочни отношения и зависими от много други само за да се крепят на местата си, тези антирусенци трябва да бъдат проверени, осчетоводени ( във всички смисли на думата), извадени в медиите и справедливо да им се поискат обяснения за това , което са вършили толкова години!

Всеки един лев на данъкоплатеца , който са похарчили да бъде добре и точно обяснен. Защото властта не е превилегия и титли, а отговорност, задължения и чест! За да се преустанови това единовластие и да спасим РУСЕ от окончателното му затриване и превръщане в едно ЕООД, ние учредителите на Движение "Обединени русенци за Русе" и хората от други мислещи като нас организации и изповядващи ценности водещи до траен и велик просперитет на Русе, нека да кажем така: СТОП НА СТРАХА И ПРОМЯНА!

Нека да започнем с МИТИНГА - ШЕСТВИЕ на 22 септември, 13:00 часа, началото на бул Борисова от към централна жп гара и да изминем разстоянието до сградата на Община Русе с написани послания, трансперанти и ясни за абдикиралите ни управници думички и масово да стане ясно и на цяла България, че РУСЕ е бил и ще бъде едно специално място, от където са тръгвали много промени! Нека да ДИШАМЕ, да РАБОТИМ и да отглеждаме децата си в един по-хубав свят! БЕЗ СТРАХ!"

Николай Падалски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари