Мирела Демирева се класира за финала на Европейското първенство

1
Олимпийската вицешампионка от Рио де Жанейро преодоля от първи опит 178 и 183 сантиметра, а после и 187 от втори
Олимпийската вицешампионка от Рио де Жанейро преодоля от първи опит 178 и 183 сантиметра, а после и 187 от втори Снимка: © LAP.BG

Българката Мирела Демирева преодоля квалификациите и се класира за финала на скок на височина на европейското първенство по лека атлетика в Мюнхен

Олимпийската вицешампионка от Рио де Жанейро преодоля от първи опит 178 и 183 сантиметра, а после и 187 от втори, с което си гарантира място сред 12-те най-добри в дисциплината, информира БНР.

Финалът в скока на височина е в последния ден на първенството – неделя, и започва в 20 часа наше време.

Двукратната сребърна медалистка от европейски първенства Демирева е третият представител на България, преодоляла квалификациите след колегата си при мъжете Тихомир Иванов и тройната скачачка Александра Начева, която довечера ще участва във финала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари