Милионер иска да купи планина, за да издълбае на нея лика си

0
Желанието на богаташа било да издълбае в скалата лицата на цялото му семейство
Желанието на богаташа било да издълбае в скалата лицата на цялото му семейство

Аглийски мултимилионер иска да купи планина в Шотландия за 12 милиона паунда (около 15,5 милиона щатски долара), за да издълбае лика си в нея, в стила на планината Ръшмор в САЩ, на която са изваяни бюстовете на американски президенти.

Желанието на богаташа било да издълбае в скалата лицата на цялото му семейство, пише шотландският вестник The Scottish Herald. А най-подходящи били върховете в Шотландия.

Обявата, че се търси подходяща планина, е публикувана на уебсайта за луксозни имоти HushHush.

Анонимният купувач каза, че планината ще трябва да бъде достатъчно голяма, за да „пасне на мен, на госпожата, на моите три момчета, на дъщеря ми и на нашето куче, така че бих искал тя да е доста голяма”, съобщава Scottish Sun.  Но най-важното - всичко трябва да е изненада за семейството му.

Не е ясно дали наистина ще бъде изненада, след като всички големи медии вече написаха за това. Мнозина обаче ние приемат добре идеята, а доста хора я смятат за шега. Някои дори я считат за вандализъм. Така че милионерът може и да не успее да направи тази изненада за семейството си.

Но очевидно това не е първият му екстравагантен подарък за тях. Според Metro същият милионер е купил частен тропически остров за семейството си и огърлица за жена си през HushHush миналата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари