Мика Зайкова: Няма да има бензин по-евтин от 5-6 лева

4
Прогноза на икономическият експерт
Прогноза на икономическият експерт Видео: NOVA

"Инфлацията у нас ще достигне 20%."

Това прогнозира икономическият експерт Мика Зайкова в студиото на „Събуди се” по NOVA. По думите ѝ страната ни не се е отказала от руския газ, а от евтиното руско синьо гориво.

Сегашните цени са нищо, в сравнение с това, което ни очаква от 10 май нататък. Как цената на газа ще стане по-ниска, когато има посредник”, попита тя.

Относно ембаргото върху руския петрол Зайкова подчерта, че няма да има дизел или бензин по-евтин от 5-6 лв.

57% от запасите на газ са в Русия, а 48% от петрола са пак там. Русия и Саудитска Арабия, специално за петрола, са страните с най-висок добив. Да откъснеш това нещо и да го махнеш - няма с какво да го замениш”, добави експертът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    до 4
    И със 150% да се вдигнат, МЕН пак няма да ме бърка, ще ги бърка пропадналяците, дето се кефят на простотиите на монголската кочина, и дето са толкова прости, че не могат да вдянат, че за мизерията им е виновна русия. За душевната мизерия само да си виновни сами.
  • 2
    4
    До дебила под мен
    Когато всички стоки се качат с 50 % спрямо сегашните цени (които пак са доста високи) друга песен ще запееш. Ама българинът не е свикнал да мисли отборно, дай му само да прецака другия и да гледа собствения си гъз. :)
  • -3
    3
    да
    Тъкмо ще се търкалят по-малко смърдящи и потрошени бангии по пътищата. Екстра.
  • 3
    2
    русенец
    Мике, то както върви май и двама космонавти на МКС няма да имаме. Изобщо драга ми Мике, ако твоите хора и другите дебили в парламента и правителството продължават с простотиите си, на зима ще молим Путин да да ни подари две-три ракети и да ни ги изпрати на собствен ход в София! Разбираш ли тънкият ташак на мисълта ми?
  • -5
    1
    xaxaxa
    Знаеш ли през къде ми е. Да му мислят пробитите оркофили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари