Миглена Каканашева отново се изправя пред съда

1
Този път Мегз е карала без книжка и е ранила възрастна жена
Този път Мегз е карала без книжка и е ранила възрастна жена Снимка: архив

Този път Мегз е карала без книжка и е ранила възрастна жена

Известната като Мегз дизайнерка от Раковски Миглена Каканашева се изправя отново пред съда в Пловдив, този път по обвинение, че е причинила катастрофа с ранена жена на 71 години. Към момента на инцидента Мегз е била с отнета книжка, информира вестник 24 часа.

На 8 април 2019 г. в Раковски, на кръстовището на ул.“П. Парчевич“ и ул.“Хр.Смирненски“, Миглена Каканашева не спряла на знак Стоп с Мерцедеса си и ударила Хонда, в която пътувала възрастната жена, която била със счупен десен крак след сблъсъка.

Мегз вече е с условна присъда от 2 години за застрахователна измама. През 2018-а с помощта на тогавашния си приятел си Румен Рончев и братовчед си Антон Лесов тя се опита да представи като откраднат джипа си, който изплащала на лизинг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    БКС
    Оставете ВИП шебеците на мира нека вилнеят волно из Булгаристан
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари