Месечен хороскоп за Юли 2021

0
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Овен

През юли представителите на зодия Овен, не трябва да губят енергията си за дреболии. Ако имате навика да правите много неща едновременно, сега трябва да забравите за това. В противен случай юли, ще ви се стори труден и ще се сблъскате с много неотложни въпроси и притеснения. Ако колеги ви прехвърлят собствените си проблеми, не ги решавайте сами. Впоследствие те могат да се възползват от вашата доброта и да ви прехвърлят част от работата си с надеждата, че дори няма да забележите.

Много от вас не обичат да се отказват от забавления, но през юли липсата на финанси ще бъде много объркваща. Ако наистина имате нужда от пари, по-добре ги заемете от приятели или роднини, отколкото от кредитни институции. За семейните, юли обещава приятни изненади от любимия човек. Това може да бъде дългоочакван подарък или пътуване до морето. Близките ще поемат някои от вашите задължения, заради уморения ви вид. По отношение на здравето всичко ще е наред. Единственото нещо е да пиете витамини и често да излизате на открито.

Любов и семейство

В семейните отношения, нещата няма да са толкова прости. Трябва да сте подготвени за откровения, които може да не ви харесат. Във всеки случай, не се подавайте на провокации и приемете всичко за даденост. Всякакви противостояния, ще ви бъдат трудни. В отношенията с любимия човек, вие сте тези, който ще служат като катализатор за любовта, така че само вие ще може да изглаждате конфликтите.

Необвързаните ще проявят засилен интерес към противоположния пол. Но да създадете романтични отношения ще е трудно. Да, ще бъдете обсипани с обещания и комплименти, но едва ли ще се стигне до нещо повече. Дори чувствата да пламнат бързо, скоро ще изгаснат.

Кариера и финанси

Няма да е нужно да се притеснявате, как вървят нещата в работата. Сега ще ви бъде предоставена възможност да си починете пълноценно. Бъдете уверени, че в крайна сметка няма да се окажете заложник на собствените си дела. Дори по някое време може да ви доскучае за ежедневните задачи и колектива. Докато имате възможност да си поемете дъх, използвайте го, защото ви предстоят велики дела.

Във финансово отношение, може да възникне известно напрежение. Ще се чувствате подтиснати, че сега не може да си позволите луксозен живот. Вярвайте, не са нужни много пари, за да си прекарате добре. Ще имате шанс да спечелите допълнително пари с неща, с който обичате да се занимавате.

Здраве

През юли могат да възникнат сериозни проблеми с нервната система. Реагирате много остро на всичко, което се случва около вас, и това ви изтощава. Всеки скандал, ще оказва влияне на ващият организъм. А всяко заболяване, може да бъде свързано със стрес. Помислете как може по-добре да се отпуснете и починете. Може би ще намерите точно това, което ви е нужно.

Не забравяйте да носите шапка и да използвате слънцезащитни срдства в разгара на лятото. Съществува висок риск от слънчев и топлинен удар. Бъдете много внимателни, когато сте близо до вода. През юли има висока вероятност от травми, рани и ожулвания.

Телец

През юли представителите на зодия Телец, ще бъдат много консервативни и ще им бъде трудно да изразяват чувствата си. Но имайте предвид, че хората около вас ще се държат по същия начин. В работата проектите ще са не само нови, но и трудни за изпълнение, затова в работния екип трябва да сте рамо до рамо с колегите. Темперамента в любовта, ще разкрие вашите вътрешни качества. Връзката с партньора, ще премине на по-трайно ниво.

През юли много от вас, ще избавят живота си от малките проблеми. Става дума за всичко, което провокира дискомфорт, например ежедневните битови неразбории. Сред важните събития от този месец за много от вас, ще бъде голямо семейно тържество. Посещавайки го и по принцип във всички комуникации с роднините, избягвайте да обсъждате теми, които винаги причиняват конфликти. Общата атмосфера на юли ще бъде благоприятна, ако не бъде развалена от невнимателно или нетактично поведение.

Любов и семейство

В любовта ще бъдете уверени и с добро самочувствие. Изглеждате прекрасно и противоположният пол ви харесва, от това ще се възползвате. Всякакви обиди ще ви бъдат простени, може да бъдете сигурни, само не бъдете нагли и не се възползвайте от добрината на партньорите си. Романтичните връзки ще достигнат ново ниво. Може би ще получите дългоочаквано предложение за брак или ще чуете признание което сте чакали.

Много двойки ще преминат през тест в ежедневният живот. Това важи особено за тези, които наскоро са се сдобили с дете. Бъдете подготвени за финансови затруднения и умора. Скоро всичко ще се нормализира, но няма да се справите без подкрепата на вашата половинка. Ако успеете да смирите раздразнителността си, може да се надявате, че отношенията ви с приятели, любимия човек, семейството, ще ви радват с простота и хармония.

Кариера и финанси

В раабота ви очакват промени. Ще срещнете трудности при изпълнението на всекидневните задачи. Не се притеснявайте да поискате помощ от колеги или да признаете, че не разбирате нещо. Вие цените авторитета, по тази причина сте склонни към гордост, това може да бъде голяма пречка за вас в момента. В средата на юли е възможно предложение за дълго пътуване по работа, не трябва да се отказвате, защото проектът ще е не само печеливш, но и ще отвори нови перспективи пред вас.

Бизнесмените е време да помислят за разширяване. Имате силата и способността да растете и да печелите повече. Юли е много благоприятен месец за наемане на ценни служители, сключване на сделки и добри покупки. Препоръчително е внимателно да подбирате кадрите си и да не се подавате на чувство за дълг към приятели, които търсят работа.

Здраве

Време е да започнете да променяте начина си на живот, особено ако сте твърде пристрастени към тютюнопушенето, нискокачествената храна и алкохола. Освен това, не се движите много. Първата стъпка по пътя към успеха е записването във фитнес център. Там треньор ще работи с вас и ще дава препоръки относно храненето. Така ще успеете отново да се насладите на състоянието на своя дух и тяло.

През юли са възможни стомашни проблеми. Ще сте склонни към отравяне, гастрит и проблеми с червата. Винаги дръжте лекарства за храносмилането под ръка и не яжте екзотични храни, които не познавате. Също така се опитайте да пиете само чиста, филтрирана вода.

Близнаци

 

За представителите на зодия Близнаци, юли ще бъде период лишен от стабилност. Едва ли ще ви се отдаде да предскажете всичко, което ще донесе утрешният ден. Настроенията на близките, доходите, плановете на шефовете и собственото ви възприятие за живота, също ще се променят. Ситуацията ще се влоши, от традиционната двойственост на вашата природа. Понякога ще бъде трудно да запазите стриктен контрол над онази страна на вашето „Аз“, която е отговорна за инстинктивното поведение.

Възможно е във вашето обкръжение да се появят токсични хора, които дружат с вас само заради личния интерес и собствената си изгода. Старайте се, да се обградите само с надеждни, забавни и верни приятели. Само така ще получите значителен шанс и повече късмет. Заслужава си да направите същото във финансите, защото само работата в екип ще донесе осезаеми печалби. Трябва да се избягвате авантюристичните и съмнителни проекти-може да попаднете на измамници.

Любов и семейство

Личният ви живот през следващият месец, не може да се нарече еднозначно труден или прост. Да, ще има много стресови ситуации, но със сигурност ще получите и приятни впечатления. Каквото и да се случва наоколо, до вас ще бъде любимият човек. Той отново ще докаже, че ви разбира по-добре от всеки друг и че е в състояние да създаде този заден тил, от който толкова много се нуждаете. Полезно ще бъде да се вслушвате в мнението на брачния партньор, при решаването на всеки спорен въпрос.

Тези които все още не са намерили своята половинка, през юли може да очакват много ярък и романтичен период. Нещата могат да започнат напълно спонтанно и неочаквано. Семейните ще искат да подобрят дома си. Може би ще се преместите в ново жилище или дори в друг град. Новата среда ще ви принуди да гледате по различен начин на половинката си и ще ви помогне да заздравите отношенията си и да забравите предишните обиди.

Кариера и финанси

Юли, меко казано, не е най-добрият момент за големи професионални реформи. Всичко, което ще се случи в работата, не трябва да анализирате. Всеки човек има такива етапи, когато не знае какво да очаква от другите. Просто се занимавайте с бизнеса си, правете го перфектно, не участвайте в спорове с колеги. Това ще ви предпази от стресови ситуации.

Ще сте готови да посрещнете почивката си достойно. Сега работата няма да е толкова важна, може да се отпуснете и обновите живота си. Само се уверете, че сте оставили надежден човек на вашето място, в противен случай след сладката ваканция ще трябва да разчиствате натрупаните дела дълго време. Връщайки се на работа, може да бъдете изненадани от обстановката в колектива. Следете също за финансите си, за да не изпаднете в критична ситуация. Бъдете готови да пестите и да се откажете от удоволствията. Много пари ще бъдат похарчени за грижи за децата и домакински нужди, така че на практика няма да остане много за вас.

Здраве

Вие се справяте добре и сте много издръжливи. Волята ще ви позволи да се подложите на строга диета и за кратко време да влезете във форма. Също така, във вашите възможности ще са всякакви физически натоварвания. Но не злоупотребявайте със собствените си сили, в противен случай бързо ще се преуморите. През юли е добре да се заемете с физическата си форма и да посетите козметик, за да премахнете кожните проблеми.

Втората половина на месеца е чудесно време за нетрадиционна медицина и алтернативни методи на лечение, възстановяване в спа център. Слънчевите бани и водните процедури, ще донесат специална полза на вашият организъм.

Рак

Много от представителите на зодия Рак през юли, ще приемат всичко присърце и постоянно ще се съобразяват с оплакванията на другите. Но помислете за себе си и членовете на вашето семейство. Именно те, ще се нуждаят от максимално внимание този месец. По време на работа, ще може да се покажете от най-добрата си страна и по този начин да спечелите уважението на колегите и признанието на своите началници. Но за съжаление, във финансово отношение нещата няма да са много добри. Затегнете колана и отложете всичките си планове за следващия период.

Късмет обаче ще имат тези, които са на свободна практика. Клиентите ще продължават да идват и ще имате много работа. По-често общувайте със своят любим човек, той вече е започнал да забелязва вашата липса на внимание. Усмирете своята придирчивост, не обвинявайте никого за дреболии. В противен случай, ще се сблъскате с продължителни конфликти. Плажа и разходките на чист въздух, ще имат благотворен ефект върху вашето здраве.

Любов и семейство

Ако искате мир и спокойствие в семейството, ще трябва да поработите върху характера си. Време е да спрете да командвате всички и да се научите да бъдете снизходителни. Ако предявявате много претенции към децата, те могат да се озлобят срещу вас и да правят всичко на обратно. А излишни конфликти, едва ли ще са ви нужни. В романтичните отношения трябва да се доверите на партньора.

Вие сте избрали достоен спътник и може да сте сигурни в неговата лоялност. Изхвърлете ревността и кавгите и се насладете на приятните моменти заедно. Покажете на любимия на какво сте способни за него. За необвързаните, юли едва ли ще изглежда като най-романтичният период във вашият живот. Късмет ще имат тези от вас, които отиват на почивка. Далеч от дома се увеличава вероятността от интересни запознанства. Има шанс курортният флирт, да има дългосрочно продължение.

Кариера и финанси

Много от вас, ще искат да опитат силите си в нова област. Юли е чудесен за ново начало. Освен това мнозина, ще искат да овладеят нова професия, която винаги е била в противоречие със сегашната. Помислете добре, преди да кандидатствате за преквалификация. Това важи и за тези, които искат да подобрят квалификацията си.

Ще бъдете озадачени от финансовото си състояние. Ще искате да печелите повече пари и ще предприемете съответните стъпки. Много от представителите на знака, ще се осмелят да започнат собствен бизнес, Но при всички положения се опитайте да вземете някого за партньор, в противен случай ще бъде трудно да се справите сами. И не се опитвайте да получите всичко наведнъж, обикновено такива действия водят до бърз колапс.

Здраве

Обърнете внимание на органите на слуха. Може би сте забелязали, че тяхната функция се е влошила. Не забравяйте да посетите вашия лекар, за да не се влоши този проблем. И бъдете внимателни с водата, може да получите възпаление на средното ухо поради хипотермия.

Време е да се подложите на диета. Обещахте си да отслабнете до лятото, но така и не го направихте. Това се отнася не само за излишните ви килограми, но и за вътрешното състояние на органите. Вашите съдове са под огромно натоварване и е време да ги почистите. Спазвайте правилата на здравословното хранене и не преяждайте вечерта.

Лъв

 

Много от представителите на зодия Рак през юли, ще приемат всичко присърце и постоянно ще се съобразяват с оплакванията на другите. Но помислете за себе си и членовете на вашето семейство. Именно те, ще се нуждаят от максимално внимание този месец. По време на работа, ще може да се покажете от най-добрата си страна и по този начин да спечелите уважението на колегите и признанието на своите началници. Но за съжаление, във финансово отношение нещата няма да са много добри. Затегнете колана и отложете всичките си планове за следващия период.

Късмет обаче ще имат тези, които са на свободна практика. Клиентите ще продължават да идват и ще имате много работа. По-често общувайте със своят любим човек, той вече е започнал да забелязва вашата липса на внимание. Усмирете своята придирчивост, не обвинявайте никого за дреболии. В противен случай, ще се сблъскате с продължителни конфликти. Плажа и разходките на чист въздух, ще имат благотворен ефект върху вашето здраве.

Любов и семейство

Ако искате мир и спокойствие в семейството, ще трябва да поработите върху характера си. Време е да спрете да командвате всички и да се научите да бъдете снизходителни. Ако предявявате много претенции към децата, те могат да се озлобят срещу вас и да правят всичко на обратно. А излишни конфликти, едва ли ще са ви нужни. В романтичните отношения трябва да се доверите на партньора.

Вие сте избрали достоен спътник и може да сте сигурни в неговата лоялност. Изхвърлете ревността и кавгите и се насладете на приятните моменти заедно. Покажете на любимия на какво сте способни за него. За необвързаните, юли едва ли ще изглежда като най-романтичният период във вашият живот. Късмет ще имат тези от вас, които отиват на почивка. Далеч от дома се увеличава вероятността от интересни запознанства. Има шанс курортният флирт, да има дългосрочно продължение.

Кариера и финанси

Много от вас, ще искат да опитат силите си в нова област. Юли е чудесен за ново начало. Освен това мнозина, ще искат да овладеят нова професия, която винаги е била в противоречие със сегашната. Помислете добре, преди да кандидатствате за преквалификация. Това важи и за тези, които искат да подобрят квалификацията си.

Ще бъдете озадачени от финансовото си състояние. Ще искате да печелите повече пари и ще предприемете съответните стъпки. Много от представителите на знака, ще се осмелят да започнат собствен бизнес, Но при всички положения се опитайте да вземете някого за партньор, в противен случай ще бъде трудно да се справите сами. И не се опитвайте да получите всичко наведнъж, обикновено такива действия водят до бърз колапс.

Здраве

Обърнете внимание на органите на слуха. Може би сте забелязали, че тяхната функция се е влошила. Не забравяйте да посетите вашия лекар, за да не се влоши този проблем. И бъдете внимателни с водата, може да получите възпаление на средното ухо поради хипотермия.

Време е да се подложите на диета. Обещахте си да отслабнете до лятото, но така и не го направихте. Това се отнася не само за излишните ви килограми, но и за вътрешното състояние на органите. Вашите съдове са под огромно натоварване и е време да ги почистите. Спазвайте правилата на здравословното хранене и не преяждайте вечерта.

Дева

 

За представителите на зодия Дева през юли, е противопоказно да приемат присърце критиките или съветите на другите. През този месец може да бъдете заобградени с голям брой „доброжелатели“ и така наречените „мъдри“ хора. Техните съвети ще изразяват собствената им гледна точка, а това ще е само субективен поглед върху ситуацията. Живейте и действайте както намерите за добре. Летният сезон е в разгара си и ако решите да го прекарате възможно най-спокойно, това е абсолютно нормално.

През този месец може да се сблъскате с много странни обстоятелства, но това само ще ви амбицира още повече. Но твърдо ще решите да не прекрачвате границата, отвъд която се чувствате некомфортно. Започнете от нулата, ако миналото вече не ви интересува. В любовта също нещо не се получава, което означава, че се нуждаете от временна почивка. Не си поставяйте диагноза, ако чувствате здравословни проблеми, има лекари за това.

Любов и семейство

В любовта, ще се чувствате заложници на ситуацията. Притиснали са ви в тежки рамки, от които е трудно да се измъкнете. Може би любимият е поставил условия, които не ви подхождат и само вие може да решите как да постъпите. Може би е време да направите почивка, за да покажете на себе си и партньора, колко е важна тази връзка за вас. След паузата всичко ще стане по-ясно.

Много от вас ще се впуснат в нови връзки, едва приключили старите. Това ще бъде луда любов, която ще се възпламени само за един ден. Възможно е да се запознаете с интересен човек по време на почивка. Както и да е, през юли със сигурност ще преживеете много вълнуваща любовна история.

Кариера и финанси

Готови сте да поемете нови проекти и с нетърпение очаквате новите задачи. Но ръководството не бърза да ви поверява сложна работа. Ще ви дразни обикновената рутина, ще искате повече и с удоволствие ще отидете в командировка или на курсове за повишаване на квалификацията. Няма нищо страшно, ако покажете на началниците си, вашите амбиции. Въпросът е в това, че шефовете може да не подозират за вашите желания.

Тези, които работят за себе си, не е препоръчително да правят големи експерименти в бизнес делата. Много по-правилно е цялостното разработване на стартирал преди време проект. Може би, ще ви е необходима модернизация на отношенията с подчинените. По отношение на финансите, пестете парите си. Ако вече имате спестявания, не трябва да ги харчите. Сега е по-добре да изчакате и да не купувате особено недвижими имоти, в противен случай скоро ще съжалявате за избора си, защото на хоризонта има по-добър вариант.

Здраве

През юли трябва да се погрижите за ставите си. С висока степен на вероятност хронични заболявания, които не са ви притеснявали дълго време, ще напомнят за себе си. Намалете физическия стрес върху тялото, преминете през процедури, които ще помогнат за възстановяване на организма. В бъдеще трябва да се консултирате с лекар, за да не доведете болестта до необратимо състояние. Докато сега, все още имате шанс да преодолеете проблема.

Бъдете внимателни, докато шофирате в средата на юли. Опасността от наранявания и инциденти, се увеличава. Когато пътувате, дръжте при себе си аптечката и не тръгвайте на път недоспали. Най-добре е, да не тръгвате на дълъг път без придружител.

Везни

 

За представителите на зодия Везни юли се очертва, като доста тревожен месец. Но да промените някои ситуации, ще бъде изключително трудно. Ако здравето е причина за безпокойство, тогава си направете изследвания. Не приемайте никакви хапчета - посетете вашия лекар. Задачите в работата не само ще предизвикат недоволство, но и недоумение. Шефовете явно ви подценяват.

При много от вас, ще възникне вътрешен спор. Една част от вас ще клони към предпазливо, разумно поведение. И в същото време нещо непрекъснато ще ви подтиква до мястото, където надделява не умът, а чувствата. Всякакви ситуации, могат да ви се случат през юли. От внезапна смяна на работното място и разпадане на траен брак, до преместване в друга точка на планетата. Резултатът от този месец, ще зависи само от това, на коя страна ще се наклконят вашите „везни“, към разума или във властта на емоциите.

Любов и семейство

На пръв поглед в семейството всичко ще е спокойно, но ще има и подводни камъни. От вас ще крият нещо, но не защото не ви уважават или предават, а заради ваше спокойствие. Ако истината излезе наяве, тогава не е нужно да вдигате скандали, спокойно говорете с близките си и им обяснете какво конкретно не ви устройва.

Вие сте истински романтици и сте готови да свалите луната от небето за любимия човек. Вашите мисли са чисти, а признанията искрени. Може да разчитате на взаимност от противоположния пол. Само се старайте да не се откривате веднага пред непознати, за да не се почувствате по късно използвани.

Кариера и финанси

Ситуацията на работното място, ще ви дразни. Някои от колегите ясно ще показва своето недоволство и ще ви създава проблеми. Сега трябва да сте максимално спокойни и внимателни, да не реагирате на провокации и да си вършите работата качествено, като правите всичко старателно. В очите на шефовете ще изглеждате като обикновен служител, който не се откроява с нищо от другите. Ако преследвате други цели, е време да предприемете действия и да излезете от сивата маса по честен начин.

Може да ви сварят неподготени и изненадани, големите разходи. Изобщо не сте очаквали това и следователно може доста да се разстроите. Във всеки случай тези пари няма да бъдат изразходвани напразно, вероятно някой ще ви поиска материална подкрепа и вие просто няма да може да откажете, най-важното е по-късно, да не се ядосвате.

Здраве

През юли трябва да се погрижите за здравето си. Време е да планирате посещение при лекар и да спрете отлагането на прегледите. Може би ще сте склонни да заровите главата си в пясъка и да не мислите за последствията. Ако изберете добра клиника и компетентен специалист, бързо и ефективно ще се отървете от здравословните проблеми.

За да се чувствате бодри и жизнерадостни, трябва да излизате по-често от града и да дишате чист въздух. Използвайте лятото за да обновите енергията си, плувайте в морето, изкачвайте планини и се разхождайте в гората.

Скорпион

 

През юли представителите на зодия Скорпион, ще имат изострена нужда от красота. Успех ще имат тези, които са добре запознати със съвременното изкуство, които са в състояние да създадат нова социална тенденция или намират необичайни форми във всичко, което ги заобикаля в ежедневието. Творчеството няма да отвлече вниманието ви от изпълнение на задълженията и още повече няма да попречи на онези, които отиват на почивка. Друга важна характеристика на този месец, ще бъде финансовият растеж, който трябва да използвате с оглед на бъдещето.

Вътрешното ви състояние, е възможно да бъде малко по-нестабилно, дори дребните недоразумения могат да ви изкарат от нерви. Затова ако имате възможност, отидете сред природата. Не се натоварвайте с комуникация с непознати хора. Откровениченето пред тях няма да работи, а празното бърборене ще бъде досадно. Отпускарите могат да готвят куфарите, за незабравима ваканция.

Любов и семейство

Вие сте изключително чаровни, грижите се за партньорите си много красиво и завладявате сърцата още на първата среща. Основното е, че намеренията ви обикновено са сериозни и не искате да заблуждавате никого за собствено удоволствие. Връзките, започнали през юли, не обещават да бъдат дълги, въпреки че ще се превърнат в едни от най-страстните в живота ви. Може да сте сигурни, че интимната част ще бъде на висота, но няма да има за какво да си говорите с избраника, в крайна сметка такава връзка ще е обречена на провал.

Семейните докато изграждат личния си живот, се препоръчва да не забравят, за своите отговорности към близките хора. За да бъде семейният живот в безопасност от всякакви заплахи, прекарвайте повече време в компанията на половинката си. Юли е чудесно време да отидете на романтично пътуване с партньора си.

Кариера и финанси

Време е да оставите на заден план проблемите в работата и да си починете. За щастие имате достатъчно колеги, на които да поверите задачите си, докато сте на почивка. Като се върнете, разбира се, ще трябва доста да се потрудите за да изчистите натрупаните проблеми. Но от друга страна, ще се върнете изпълнени със сила и енергия и работата няма да бъде в тежест за вас.

Ако се притеснявате за финансите си, помислете от рано за разходите. Направете си бюджет и се опитайте да предвидите какво ви очаква. Във всеки случай изкушението да вземете заем или кредит, ще е голямо, но не се подавайте на подобни провокации, особено когато в края на месеца ще получите средства.

Здраве

Време е да помислите за деца, което означава, че трябва да се тествате и да започнете да се подготвяте за бъдещето майчинство. Това може да не е лесен път за вас, но ще си заслужава. Започнете с избора на добър лекар, на когото може да доверите здравето си. Също така, не пестете пари, ако ви се предлагат платени процедури, във вашия случай те са необходими.

С висока степен на вероятност през юли, ще бъдете измъчвани от главоболие. Това може да се случи поради топлина, стрес, високо кръвно налягане или просто от умора. Когато сте в задушно помещение, търсете начини да се охладите и винаги носете със себе си бутилка вода, така топлинният удар няма да ви изненада.

Стрелец

 

Представителите на зодия Стрелец през юли, ще бъдат обидени на хората, поради пълното игнориране на тяхната персона. Дори тези, на които често сте осигурявали безрезервна подкрепа, ще отговорят с „не“ на молбите ви за помощ. Но не бързайте да обвинявате целия свят за тази несправедливост. Причината за внезапното отдръпване на другите, ще се дължи на влиянието на недружелюбните планети. Във всичко останало, средата лято ще бъде лека и благоприятна. Концентрирайте се върху тези моменти, заобикаляйки всички лоши неща.

Ако сте решили да се попечете на слънце, сега е моментът. Ще получите своята порция удоволствие и ултравиолетово лъчение. Само не измъчвайте тялото си с физическа активност, оставете го да се отпусне максимално. Някои от роднините, могат да станат подбудители на скандали. Бъдете дискретни и тактични.

Любов и семейство

В семейните отношения не са изключени неприятни разговори, които ще бъдат причинени от недоволството на близките. Ще трябва да изтърпите нечии капризи, за да не бъдете крайни в конфликта. Пред вас е покана за семейна вечеря, която ще ви достави много удоволствие. През юли е препоръчително да се срещнете със стари приятели и познати, с които отдавна не сте виждали.

На романтичния фронт, се очертават приятни запознанства и вълнуващи срещи. Ще летите от щастие и ще се радвате на новите познати. Само е препоръчително, когато започвате отношения първо да изградите емоционална, приятелска връзка и едва след това да пристъпите към сближаване, в противен случай мнението за вас няма да бъде много добро.

Кариера и финанси

Ще бъдете не много доволни от обстановката на работа. Всичко ще излиза извън контрол, не по план и отгоре на това някой колега, ненадейно ще излезе в отпуск и ще прехвърли своите отговорности върху вас. Ще бъдете толкова натоварени, че може да избухнете в най-важния момент. Сега трябва да съберете всички сили, за да финализирате адекватно месеца и спокойно да отидете на почивка. Може да поискате от шефа си повишаване на заплатата, което ще е оправдано.

През юли не се очаква да се сблъскате с финансови затруднения, тъй като работата ви е добре платена и ще имате достатъчно пари за харчене. Вие уверено вървите през живота, знаете как да икономисвате и може да се гордеете със спестяванията си.

Здраве

Може да бъдете измъчвани от алергии. Това ще бъде много досадно и неприятно. Отгоре на това, може да усетите всичките им проявления. Основното е. да не допускате силно подуване и да не чешите кожата до кръв. За да предотвратите алергиите, винаги дръжте под ръка аптечка и противоалергични лекарства. И не забравяйте, че има особено тежки прояви, които изискват спешна помощ.

Алкохолът, може да причини също много здравословни проблеми. Със сигурност не трябва да се увличате, тъй като храносмилателните проблеми веднага ще започнат. Вече имате достатъчно хронични заболявания и пиенето ще добави още няколко неприятни проблема към вашия списък. Опитайте се да се въздържате от силни напитки и да пиете алкохол ежедневно. Може да си позволите чаша вино през уикенда или на празник, но не повече.

Козирог

 

Представителите на зодия Стрелец през юли, ще бъдат обидени на хората, поради пълното игнориране на тяхната персона. Дори тези, на които често сте осигурявали безрезервна подкрепа, ще отговорят с „не“ на молбите ви за помощ. Но не бързайте да обвинявате целия свят за тази несправедливост. Причината за внезапното отдръпване на другите, ще се дължи на влиянието на недружелюбните планети. Във всичко останало, средата лято ще бъде лека и благоприятна. Концентрирайте се върху тези моменти, заобикаляйки всички лоши неща.

Ако сте решили да се попечете на слънце, сега е моментът. Ще получите своята порция удоволствие и ултравиолетово лъчение. Само не измъчвайте тялото си с физическа активност, оставете го да се отпусне максимално. Някои от роднините, могат да станат подбудители на скандали. Бъдете дискретни и тактични.

Любов и семейство

В семейните отношения не са изключени неприятни разговори, които ще бъдат причинени от недоволството на близките. Ще трябва да изтърпите нечии капризи, за да не бъдете крайни в конфликта. Пред вас е покана за семейна вечеря, която ще ви достави много удоволствие. През юли е препоръчително да се срещнете със стари приятели и познати, с които отдавна не сте виждали.

На романтичния фронт, се очертават приятни запознанства и вълнуващи срещи. Ще летите от щастие и ще се радвате на новите познати. Само е препоръчително, когато започвате отношения първо да изградите емоционална, приятелска връзка и едва след това да пристъпите към сближаване, в противен случай мнението за вас няма да бъде много добро.

Кариера и финанси

Ще бъдете не много доволни от обстановката на работа. Всичко ще излиза извън контрол, не по план и отгоре на това някой колега, ненадейно ще излезе в отпуск и ще прехвърли своите отговорности върху вас. Ще бъдете толкова натоварени, че може да избухнете в най-важния момент. Сега трябва да съберете всички сили, за да финализирате адекватно месеца и спокойно да отидете на почивка. Може да поискате от шефа си повишаване на заплатата, което ще е оправдано.

През юли не се очаква да се сблъскате с финансови затруднения, тъй като работата ви е добре платена и ще имате достатъчно пари за харчене. Вие уверено вървите през живота, знаете как да икономисвате и може да се гордеете със спестяванията си.

Здраве

Може да бъдете измъчвани от алергии. Това ще бъде много досадно и неприятно. Отгоре на това, може да усетите всичките им проявления. Основното е. да не допускате силно подуване и да не чешите кожата до кръв. За да предотвратите алергиите, винаги дръжте под ръка аптечка и противоалергични лекарства. И не забравяйте, че има особено тежки прояви, които изискват спешна помощ.

Алкохолът, може да причини също много здравословни проблеми. Със сигурност не трябва да се увличате, тъй като храносмилателните проблеми веднага ще започнат. Вече имате достатъчно хронични заболявания и пиенето ще добави още няколко неприятни проблема към вашия списък. Опитайте се да се въздържате от силни напитки и да пиете алкохол ежедневно. Може да си позволите чаша вино през уикенда или на празник, но не повече.

Водолей

 

Представителите на зодия Стрелец през юли, ще бъдат обидени на хората, поради пълното игнориране на тяхната персона. Дори тези, на които често сте осигурявали безрезервна подкрепа, ще отговорят с „не“ на молбите ви за помощ. Но не бързайте да обвинявате целия свят за тази несправедливост. Причината за внезапното отдръпване на другите, ще се дължи на влиянието на недружелюбните планети. Във всичко останало, средата лято ще бъде лека и благоприятна. Концентрирайте се върху тези моменти, заобикаляйки всички лоши неща.

Ако сте решили да се попечете на слънце, сега е моментът. Ще получите своята порция удоволствие и ултравиолетово лъчение. Само не измъчвайте тялото си с физическа активност, оставете го да се отпусне максимално. Някои от роднините, могат да станат подбудители на скандали. Бъдете дискретни и тактични.

Любов и семейство

В семейните отношения не са изключени неприятни разговори, които ще бъдат причинени от недоволството на близките. Ще трябва да изтърпите нечии капризи, за да не бъдете крайни в конфликта. Пред вас е покана за семейна вечеря, която ще ви достави много удоволствие. През юли е препоръчително да се срещнете със стари приятели и познати, с които отдавна не сте виждали.

На романтичния фронт, се очертават приятни запознанства и вълнуващи срещи. Ще летите от щастие и ще се радвате на новите познати. Само е препоръчително, когато започвате отношения първо да изградите емоционална, приятелска връзка и едва след това да пристъпите към сближаване, в противен случай мнението за вас няма да бъде много добро.

Кариера и финанси

Ще бъдете не много доволни от обстановката на работа. Всичко ще излиза извън контрол, не по план и отгоре на това някой колега, ненадейно ще излезе в отпуск и ще прехвърли своите отговорности върху вас. Ще бъдете толкова натоварени, че може да избухнете в най-важния момент. Сега трябва да съберете всички сили, за да финализирате адекватно месеца и спокойно да отидете на почивка. Може да поискате от шефа си повишаване на заплатата, което ще е оправдано.

През юли не се очаква да се сблъскате с финансови затруднения, тъй като работата ви е добре платена и ще имате достатъчно пари за харчене. Вие уверено вървите през живота, знаете как да икономисвате и може да се гордеете със спестяванията си.

Здраве

Може да бъдете измъчвани от алергии. Това ще бъде много досадно и неприятно. Отгоре на това, може да усетите всичките им проявления. Основното е. да не допускате силно подуване и да не чешите кожата до кръв. За да предотвратите алергиите, винаги дръжте под ръка аптечка и противоалергични лекарства. И не забравяйте, че има особено тежки прояви, които изискват спешна помощ.

Алкохолът, може да причини също много здравословни проблеми. Със сигурност не трябва да се увличате, тъй като храносмилателните проблеми веднага ще започнат. Вече имате достатъчно хронични заболявания и пиенето ще добави още няколко неприятни проблема към вашия списък. Опитайте се да се въздържате от силни напитки и да пиете алкохол ежедневно. Може да си позволите чаша вино през уикенда или на празник, но не повече.

Риби

 

За представителите на зодия Риби, юли ще отлети много бързо, оставяйки след себе си предимно светли спомени. Много от вас ще отидат на почивка, но дори и тези които в този период няма да имат такава възможност, периодично ще прекарват времето си на плажа или ще се наслаждават на всякакви други забавления. Благоприятният характер на този месец, ще развали леко вашият бюджет. За щастие вие сте много мъдри, което означава, че няма да позволите да останете без пари.

В работата трябва да се настройте за израстване в кариерата. Вашият потенциал ще е голям, енергията на средно ниво, а задачите ще са много. Здравето, може малко да ви попречи, тъй като сега няма да е на най-високо ниво. Семейните ще се потопят в носталгия и ще страдат за миналото. Сега обаче не е момент да се обезсърчавате, особено след като не може да върнете миналото.

Любов и семейство

В семейните отношения е възможно охлаждане. Вероятно вие или вашият партньор ще помислите за флирт настрани. И това ще се дължи на факта, че изобщо не си обръщате внимание един на друг. Рутината и ежедневието прояждат връзката ви. Време е да промените нещо, ако искате да спасите брака. Може би е време да помислите за романтична почивка за двама, без децата и приятелите? Такава почивка, вероятно ще укрепи брака ви.

Много от вас ще поискат да разширят семейството и с всички сили ще вървите към мечтата си. Основното е, че вие и вашият съпруг искате това заедно. А за тези, които отдавна търсят приключения, съдбата ще даде шанс да се потопят отново в минала връзка и да погледнат нещата от различен ъгъл. Бъдете сигурни, че скоро ще осъзнаете, че бъдещите грешки не си заслужават.

Кариера и финанси

Сега ще имате добра перспектива за растеж в работата. Но може да пропуснете момента, заради стеснителност. Не се страхувайте активно да показвате качествата си пред началниците. Ще бъдете забелязани, ако не само усърдно си вършите работата, но и помагате на колегите да предават проектите си навреме.

Безработни представители на знака, могат свободно да кандидатстват за всякакви позиции, но не разчитайте на голям успех. Юли не е най-доброто време за започване на нова работа, така че засега може само да започнете да учите нещо ново и да изчакате точното време.

Здраве

Трябва отблизо да следите за своето здраве и за всяко неразположение. Трябва внимателно да наблюдавате за необичайни симптоми, за да не пропуснете болестта. Ако сте планирали медицински интервенции, тогава е по-добре да ги отложите за друг месец. Сега има риск сега да попаднете в ръцете на некомпетентен лекар и да си загубите времето. Много от вас отлагат във времето посещението при специалист, поради страх от медицински манипулации, но това е коренно погрешно.

През юли може да се наложи помощ от зъболекар. Нещо повече, зъбобола може да ви настигне в най-неподходящия момент. За да не се случи това по-време на почивката, погрижете се за вашето здраве предварително, в противен случай при спешен случаи определено ще попаднете на лош лекар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари