Месечен хороскоп за Октомври 2019

1
Има две значими събития, които трябва да се отбележат през този месец
Има две значими събития, които трябва да се отбележат през този месец

Има две значими събития, които трябва да се отбележат през този месец.

Първото е, че на 2-ри октомври Марс се насочва към ретроградно движение в Телец и няма да се върне към директното си движение до втората седмица на декември. В зависимост от това къде попада Марс във вашата зодиакална диаграма, това може да доведе до облекчаване на част от напрежението в живота ви.

Второто значимо събитие е на 3-ти, когато Слънцето се затъмнява от Новолунието във Везни, като предвещава време за поставяне на нови начала. Къде ще бъдат тези възможности за нов старт зависи от вашия зодиакален знак, така че, за да разберете какво означава това за вашата зодия, прочетете своя хороскоп за месец октомври 2019.

Овен

Това вероятно ще бъде изключително важен месец за представителите на тази зодия. Вашето време и внимание напоследък е свързано с вашите финанси или въпроси, свързани с личното ви имущество и тъй като Марс поема ретроградно движение в тази област на вашата диаграма, можете да очаквате забавяне на вашите планове. Има вероятност да се върнете малко назад, което не е лошо, тъй като с новолунието, затъмняващо Слънцето във Везни, ще имате възможност да започнете ново начало, свързано с партньорство.

И тъй като Юпитер прекарва последните три седмици също във Везни, преди да премине в Скорпион, никога не е имало по-голям шанс за вас да направите най-близките си отношения точно такива, каквито искате.

Телец

Тъй като Марс се превръща в ретрограден във вашия знак, се очакват някои задръжки или закъснения в текущите ви проекти според вашия месечен хороскоп октомври 2019. Вероятно сте много заети напоследък и сега може да се почувствате малко замаяни в резултат на това. С новолунието, затъмняващо Слънцето във Везни, работата или здравето ви ще заемат по-голямата част от вашето внимание. Вече имате шанс да поставите ново начало, свързано с работата, а също и по въпроси, касаещи вашето здраве или начин на хранене.

Когато Юпитер наближава края на своето пътуване през Везни, ако все още не сте се възползвали от възможностите, които са ви се представили през последната година, що се отнася до работата или здравето ви, тогава е време да действате.

Близнаци

Марс е прекарал последните два месеца в зоната на вашата звездна карта, свързана със саможертвата и може би сте отделяли голяма част от времето си, за да помагате на други хора или влагате много енергия в проект, който тепърва ще бъде представен. С ретроградния Марс ще има забавяне в плановете ви или другите по-малко ще имат нужда от вашето време.

Новолунието междувременно ще затъмнява Слънцето във Везни, където Юпитер ще ви предоставя възможности за творчески растеж и развитие. Ще имате шанс за ново начало във всяко творческо начинание, дори да опитате нещо ново, което ви доставя удоволствие, а това може да варира от игри от всякакъв вид до романтика.

Рак

Според вашия месечен хороскоп октомври 2019 Марс в Телец ви тласка към работа с другите и ви насърчава да отделяте време за дългосрочните си цели. Ако сте успели да намерите съмишленици, с които да работите, тогава ще постигнете напредък, но сега, когато Марс се превръща в ретрограден, можете да очаквате забавяне на плановете си. Новолунието на 3-ти, което затъмнява Слънцето в областта на вашата диаграма, свързана с дома и семейството, предвещава важни нови начала за вас в това отношение.

Докато Юпитер прекарва последната година във Везни вие сте имали много възможности за растеж или разрастване в дома или в семейния живот. Тъй като влиянието на Юпитер продължава по-късно този октомври, може да се възползвате от възможността да направите крачка напред.

Лъв

Докато Марс се намира в зоната на вашата диаграма, свързана с вашата кариера и вашата публична личност, вие сте изключително амбициозни въпреки, че за работата в хармония с колегите ви ще са необходими известни усилия от ваша страна. През октомври, когато Марс се превръща в ретрограден, вие се отпускате, по-малко конкурентни сте и по-лесно се общува с вас. Новолунието в понеделник, което затъмнява Слънцето във Везни, предполага, че онези възможности, които имахте през последната година по отношение на промяна на местоположението, нови начини за комуникация или придобиването на нови умения, са отново пред носа ви.

Юпитер ще прекара само още три седмици в тази област на вашата диаграма, а Новолунието предполага нови начала, така че помислете дали да не се възползвате от това.

Дева

Докато Марс бе в Телец, голяма част от вашето време и енергия без съмнение се въртяха около чуждите въпроси, независимо дали свързани с пътувания, с хора или дори с юридическа работа. Според вашия месечен хороскоп октомври 2019 с ретрограден Марс през този месец ще се нуждаете от цялото си търпение, тъй като може да има отлагане или забавяне в плановете ви. Междувременно Новолунието, което затъмнява Слънцето в областта на вашата диаграма, свързано с вашите финанси, ви позволява да поставяте нови начала, когато става въпрос за доходи или собственост.

Юпитер е на път да премине оттук, като ви представя възможности за подобряване или на доходите, или на имотите ви през последната година. Сега е моментът да поставите това ново начало и е добре да се възползвате  от възможността да го направите.

Везни

Новолунието затъмнява Слънцето във вашия знак на 3-ти октомври и подчертава и повтаря това, което Юпитер ви предлага през последната година. Имате шанс за ново начало, възможност да промените отношението или живота си по мащабен и изгоден начин.

По-късно през месеца акцентът ще се премества върху вашите доходи и притежания, където сте склонни да бъдете щедри и дори екстравагантни. Но с Марс в Телец  сте готови да се борите за това, което смятате, че с право е ваше, когато става въпрос за съвместна собственост или споделени ресурси. С ретрограден Марс до началото на декември, обаче, може да ви убедят да се примирите с по-малко от това, на което сте се надявали.

Скорпион

Докато Марс, съуправителят на вашия знак, остава в Телец, има признаци на напрежение с партньори или с хората в най-близките ви обкръжения. Ако имате много добри и силни отношения, обаче, между вас в този момент може да се постигне много. Марс е в ретроградно движение от октомври до началото на декември и работата по вашите съвместни проекти малко ще се забавя.

Когато става въпрос за напрежение между вас и околните, вие сте склонни да отстъпите донякъде от позицията си по безкомпромисен начин, като така подобрявате нещата между вас. Новолунието затъмнява Слънцето в областта на вашата диаграма, свързана със скрити въпроси и безкористна любов и сега може да предприемете ново начало в тази посока. Докато го правите ще откриете, че след като Юпитер влиза във вашия знак в края на месеца, вие навлизате в съвсем нова фаза на личностно израстване и саморазвитие, която може да ви постави на правилния път за следващите дванадесет години.

Стрелец

Според вашия месечен хороскоп октомври 2019, докато Марс остава в Телец, вероятно сте изпитали някакво напрежение, било то на работното място или  свързано с вашето здраве и физическа активност. Без съмнение сте работили усилено в едната или и в двете области, но също така сте изпитали някакво разочарование, докато правите това. Когато Марс е ретрограден в тази област на вашата диаграма, докато продължавате да полагате усилия, напрежението трябва леко да се облекчи.

Междувременно Новолунието затъмнява Слънцето във Везни и ще имате прекрасна възможност да прегледате и преоцените дългосрочните си цели и да намерите група от хора с единомислие, които да ви помогнат да работите за тях. Вашият владетел Юпитер  прекарва последните няколко седмици тук, така че не пропускайте шанса си да намерите нови приятели и познати, които ще се присъединят към вас в постигането на вашите идеали.

Козирог

Юпитер е прекарал почти една година в областта на вашата диаграма, свързана с  кариерата или публичната част от личността ви и през това време всички усилия, които сте положили за напред, би трябвало да доведат до значителен напредък, с признание или повишение. Новолунието затъмнява Слънцето през октомври и имате шанс да се възползвате от всички тези усилия, за да покажете на света новото си Аз или да поемете изцяло нова посока, свързана с вашата кариера или целите ви.

През последните два месеца обаче Марс се опитва да ви накара да отделите време, за да се насладите на себе си или да дадете свобода  на творчеството си. Сега, когато Марс минава ретроградно за няколко седмици, трябва да можете да поставите желанието да се забавлявате на заден план и да се концентрирате върху кариерата и репутацията си в този много важен момент.

Риби

Докато Марс бе в Телец, домът и семейството ви искаха голяма част от вашата енергия, време и внимание и би имало известно напрежение в дома, ако някой се бе опитал да се противопостави на вашите планове. Сега обаче Марс се превръща в ретрограден и плановете ви търпят забавяне, което ще бъде във ваша полза в дългосрочен план.

Новолунието затъмнява Слънцето във Везни на 3-ти и ще имате възможност да започнете ново начало, свързано с пътуване, образование или дори правни въпроси. Това продължава влиянието на Юпитер тук през изминалата година, което ви дава възможности да разширите хоризонтите си по някакъв начин, може би като научите повече за света, неговите хора и езиците му. Тъй като такива основни предпоставки за промяна се случват рядко, не трябва да пропуснете този шанс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари