Месечен хороскоп за Май 2021

11
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Овен

Месецът ще започне изключително успешно във финансово отношение за представителите на знака Овен. Ще може да осъществите ваши замисли, свързани с дома - покупки за интериора, както и произведения на изкуството. Опитайте се да запазите стабилното си положение в работата, за да довършите замисленото. Първите седмици на месеца ще са успешни и в любовно отношение. В средата на месеца вече ще може да се радвате на своите постижения от първите дни на периода. В следващите дни наблегнете на подобряването на личните ви отношения. Вероятно ще се наложи да направите компромис, но със сигурност ваша жертва ще ви даде сериозни предимства в бъдеще. По това време са възможни и предизвикателства в професионален план. Някои представители на знака може да променят професионалната насока. В края на месеца отделете няколко дни за почивка. Вземете любимите си хора и създайте вашите красиви спомени. Ако отдавна сте мислили да си вземете домашен любимец - сега е моментът.

Телец

Изключително щастливо начало на месеца очаква представителите на знака Телец. Първите дни на новия месец ще ви донесат успехи в творческата сфера. Своите върхове ще покорят и онези от вас, които се занимават с компютърни науки, счетоводство и банки. Това е време, в което ще може да реализирате намисленото и ще се радвате на много свобода в действията си. Не се колебайте да използвате момента за постигането на личните ви цели. Средата на месеца е време, което да посветите на общуване и установяването на контакти с нови хора. За целта ще се наложи да излезете от някои рамки, които само затрудняват развитието ви. Последната част от месеца дисциплината ви ще бъде на завидно ниво. Тогава за много кратко време ще можете да се справите със сериозни предизвикателства в професионално отношение. В края на месеца се погрижете за здравето си. Не си правете експерименти с прием на лекарства. Внимавайте с приема на алкохол, а най-добре го избягвайте напълно.

Близнаци

Това е месец, в който рационалността ви трябва да вземе връх над всичко. В първите дни на месеца, а и през целия период се пазете от проявата на прекомерни емоции. Сега те няма да са ви нужни и може само да ви навредят. Тогава ще имате спомен момент с ваш приятел. Изясняването на отношенията ви може да изведе приятелството ви на друг етап, само ако и двамата сте готови да проявите достатъчно мъдрост. В средата на месеца се пазете от излишни илюзии. Не вярвайте на всяка дума, която чуете, особено хубавите. Ако получите прекалено примамливо предложение - проверете добре условията и се опитайте да съберете повече информация. Също така - не давайте и не взимайте пари назаем. В този период ще са успешни всички действия, свързани с повишаване на квалификацията, записване на образователни курсове и продължаване на образованието. Важните неща от месеца се постарайте да привършите до 29-то число. След това може да се заемете с приключването на неща, които са изостанали. В любовта ще цари разбирателство и хармония. Ще сте щастливците на Зодиака.

Рак

През този месец много неща ще дойдат на мястото си. Ехото от отминали постъпки няма да ви подмине. Ще се наложи да поемете повече отговорности, отколкото сте си представяли. В първите дни на месеца ще може да се реванширате, само ако душата ви води. Бъдете честни със себе си и другите. Сега ще може да се развихрите в творческо отношение. То ще помогне и да разтоварите душата си от тъмните мисли. Много е важно да не бързате да взимате крайни решения под влиянието на песимизъм. Много скоро облаците ще се разсеят и ще съжалявате за стореното. Не забравяйте, че най-тъмно е преди изгрев. В края на месеца очаквайте примамливо предложение за работа. Ще имате шанса да започнете развитие в нова сфера. Подобна промяна ще ви дойде добре.

Лъв

Това е месец в който ви очакват изпитания. В първите дни обяснят е повече внимание на здравето си. Не подценявайте дори безобидната настинка. През май ще имате повече нужда от любов и топлина. В работата са възможни промени, свързани с с промяна на ръководството. Бъдете гъвкави и адаптивни. В средата на месеца са възможни някои неразбирателства с партньора ви. Въпросите ще са сложни за решаване и ще изискват огромни компромиси и от двете страни. Не допускайте да се стигне до раздяла. Макар и по-лесен този вариант ще покаже своите минуси в бъдеще. Необвързаните представители на знака ще имат много възможности за нови познанства и романтични приключения. При семейните от вас ще се повиши рискът за изневяра. Помислете добре са последиците.

Дева

Това е месец, в който ви очакват много изяви. Притеснението е качеството, което по-скоро ще ви пречи, отколкото помага. Сега трябва да съберете цялото си самочувствие, за да изпълните поставените си цели. Сутрин отделяйте време за физически упражнения. Това ще ви даде нужната енергия. В средата на месеца ще бъдете поставени пред сериозен избор. Опитайте се да мислите далновидно и да предвидите последиците от вашето решение. Самостоятелните представители на знака ще срещнат важен човек, който ще промени светогледа им. В края на месеца ще разберете, че мястото, към което сте се стремили вече е стабилно. Дайте си малка почивка, но бързо се върнете в работния ритъм, за да не загубите тренинг.

Везни

Този месец ще бъде изпитание за връзката ви. Вашата истина сигурно е стабилна, но между двама души нещата изглеждат различно. Бъдете готови да чуете някои думи, които няма да ви изненадат приятно. От вашата мъдрост зависи как ще се развият нещата. В средата на месеца очаквайте положително развитие на служебна ситуация. Това ще освежи настроението ви и ще се почувствате по-добре. Ще получите сериозна доза, дълго чакано самочувствие. В този момент може да получите включване от роднина, който отдавна не сте чували и виждали. Ваше е решението как ще се отнесете към него. Все пак не се товарете с излишни отговорности. В края на месеца помислете за вашите шансове да получите повишение. Ще е добре да заявите готовност за поемането на повече отговорности.

Скорпион

През новия месец ви очакват много любовни приключения. Някои от вас ще се решат на раздяла в името на по-добро бъдеще. Хубаво е да обмислите всички последици от това решение. Ако положението ви е нетърпимо - няма защо да бавите. В служебен план нещата ще се развиват по-бавно, отколкото ви се иска. Проект, на който сте разчитали може да бъде забавен във времето и това да обърка сериозно плановете ви. Ще се наложи да търсите друг вариант да си осигурите нужните средства. Краят на месеца ще бъде изпълнен с по-леки и удачни дни. Очаквайте добри новини и интересно предложение за допълнителна работа. В личен план, някои представители на знака може да се радват на новината за попълнение в семейството. През цялото време не пропускайте да се грижите за здравето си.

Стрелец

През този месец ще се наслаждавате на плодовете на положените от вас усилия през изминалите седмици. Сега е време, в което да се потопите в повече мечти и планове за бъдещето. Началото на периода ще е изключително подходящо време за това. Тогава намерете време да се видите с приятели, с които сте се разминавали в последно време. Времето ще е добро да подобряване на отношенията в семейството, с любимия човек и роднини. Средата на месеца ще ви предложи възможност за промяна - предложение за смяна на местожителство или работата. В живота ви ще се появят нови хора, които ще са готови да ви протегнат ръка за помощ. В края на месеца се подгответе за сериозно изпитание. Ще бъдете поставени в нови и непознати условия. Тогава най-важното ви качество ще бъде вашата гъвкавост и адаптивност. Вярвайте в себе си и проявявайте здравословно любопитство.

Козирог

През този месец ви предстоят много промени интересни събития в живота. Някои от тях ще се случат основно в професионалната ви сфера. Началото на месеца е много важно да разчитат единствено на собствените си сили. Ако прибегнете до чужда помощ това може да ви е от полза само за кратко, но не е в дългосрочен период. Много е важно да знаете какво искате и да премислите добре начините по които да го постигнете. Не разчитайте на късмета си, той в повечето случаи е плод на усилена работа. Средата на месеца а властите ще се разсеят и ще имате няколко дни в които да си поемете въздух. Използвайте времето за по-дълги разходки сред природата. Заложете на търсенето на нови контакти и създаването на нови приятелства. Лявата подходящо за внасяне на промени във външния вид. Сега смело може да експериментирате с цвета на косата си или прическата. Може би е до време и за смяна на гардероба. Последните дни на месеца ще ви предложат много забавления. Подбирайте ги внимателно, тъй като рискувате да пропилеете времето си и да изостанат важни задачи. В личен план оптимизмът ще ви помогне да се справите със сложни ситуации. Ако сте искрени всичко ще бъде наред.

Водолей

През този месец за вас ще започне нов период, изпълнен с много нови неща и хора. Късметът ще ви съпровожда навсякъде. Истината е, че може да се издигнете до несънувани върхове, стига да проявите достатъчно заинтересованост и находчивост. Ваша интересна идея може да се превърне в обещаващ проект. Не проявявайте излишна скромност - тя може да понижи шансовете ви за успех да намалеят. В средата на месеца ще имате повече време за себе си. Споделете го с любимия ви човек. Направете така че да имате повече поводи за смях и забавления. Това е нещо, което напоследък много липсва във връзката ви, а тя има нужда от съживяване. В края на месеца ще почувствате желание за промяна. Не му се противете и яхнете вълната. Очаквайте сериозни похвали и възнаграждение за усилията ви.

Риби

През този месец ще може да се насладите на душевно спокойствие и хармония. Много е важно да сте честни със себе си и да не си губите времето с неща, които само черпят от енергията ви, но не ви дават нищо. Още в първите месеци засилете дисциплината си. Пропиляното време сега може да ви струва прекалено скъпо. В средата на периода очаквайте интересни събития, свързани с децата и семейството. Ще имате много поводи да се гордеете с членовете на семейството си. В средата на периода самостоятелните представители на знака ще имат незабравимо романтично преживяване. Това може да бъде началото на нова любов и важни отношения за вас. В този период наблегнете на естетиката около вас - външния ви вид, интериора. Работата с цветя ще ви донесе нужното удовлетворение. В края на май помислете за преживяване, което да събуди желанието ви за живот и приключения. Периодът е добър и за започването на нови дейности, свързани със здравето. Плуването ще ви се отрази добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари