Месечен хороскоп за февруари 2023

5
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през февруари ще ви притеснят или ядосат неочаквани битови проблеми или проблеми свързан с имот. Какъвто и да е конкретният проблем, много вероятно е да предизвика конфликти и напрежение с хората от дома ви, или с тези които са виновни за конкретната ситуация.

Любовният ви живот през този месец ще бъде интересен, особено ако имате вече създадена връзка. Това ще бъде благоприятен месец за създаване на нова романтична връзка, но се фокусирайте върху една локална такава, а не с човек, който живее на далечно разстояние от вас. Интересно развитие през този месец ще имат отношения с романтичен партньор, с когото вече имате изградено познанство.

Месец февруари ще бъде преломен момент в живота на голяма част от родените под този зодиакален знак. Пред вас е промяна, за която се подготвяте отскоро или такава, която внезапно ще възникне в живота ви.

Този месец ще е неблагоприятно време за съдебни или юридически действия, особено ако са свързани с парични дела и отношения. През февруари внимание ще изискат ваши контакти или отношения с жена, която ще има своя цел за постигане и вие ще сте трамплина за нейното постигане и реализиране. Вероятността тази личност да действа честно и открито е минимална. Ситуацията, в която евентуално ще ви постави може да се окаже доста неприятна и дори злепоставяща. Като цяло през този месец ще имате много добри идеи за бъдещето си, но само слушате разума си и не следвате сляпо емоциите си.

През този месец внимателно проследете информация или предложение, които ще получите от друго населено място или държава. Неочаквани пари могат да ви изненадат, но те ще дойдат като банков превод, чрез документ и др.

За момчетата и момичетата през този месец ще бъде много важно да запазят емоционална стабилност, да се научат да изчакват и да бъдат търпеливи. Провокации ще има от различни места и лесно може да бъдете въвлечени в конфликти, чиито последствия да ви въвлекат в сложни ситуации, неприятности и дори раздели. През февруари опитите на някой около вас да ви заблуди с информация или с нещо друго ще има много емоционално въздействие върху вас.

При мъжете здравето на близък човек може да бъде проблем поради прибързана или невярна диагноза или лечение. Февруари ще бъде благоприятен период за пътуване, но предимно по семейни причини, поради грижи за имот извън вашето населено място и др. Някой от дома ви също може да реализира едно пътуване за няколко дни или повече.ю

При жените Овен по-сериозно внимание ще изискат битови или имотни проблеми, аварии или други неочаквани ситуации, които ще изискат бързи и адекватни действия от ваша страна. Ще имате деликатни, емоционални отношения с близки хора, които основно ще имат материално - имуществен характер. Ваша приятелска връзка или ново познанство тепърва ще донесе някакво благоприятно влияние върху делата и върху живота ви като цяло. През този месец ще можете да уредите важен за вас документ или договор, да уредите финансови отношения с представител на институция или друга личност извън семейното ви обкръжение.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, февруари ви носи интересна делова или бизнес среща, представяне свързано с работата ви или друга благоприятна възможност в този план. Предстои ви разговор или контакт с жена по работа или бизнес. Възможно е да получите чрез нея интересно предложение, информация, идея, помощ и др. Въобще женското присъствие в професионалния ви живот през този месец ще е важно за вас в много отношения.

През този месец ще имате сблъсък и противоречия с човек, койо има труден и неотстъпчив характер. Определено някой, който няма симпатии към вас или имате конкурентни интереси и цели.

Любов или интимна връзка от миналото ви ще напомни за себе си и ще ви върне към стари спомени. Може да се срещнете неочаквано с такава личност или някой да ви сподели новина за нея/него. Може да преживеете лек флирт през този месец, но без някаква сериозна перспектива.

Отделете специално внимание през този месец на семейния си бюджет и всичко, което ще има някаква връзка с пари. Пазете се от самоизмама или от фалшиви обещания. Ще преживеете радост в дома си свързана с неочаквано събитие или събиране. Очаквайте гости в дома си или нови наематели (ако отдавате имущество под наем). През този месец ще възникнат проблеми със здравето на мъж, който от своя страна ще прояви инат или страх относно лечението си.

При момчетата и момичетата през февруари могат да възникнат различни емоционални събития и преживявания, които може да са поводи за сълзи (включително от радост). Предстои ви да преживеете най-различни неочаквани събития, някои от които могат да ви донесат нови възможности за развитие. Бъдете готови за нови предложения или шансове, които съдбата ще ви даде през този месец.

Някои от мъжете ще преживеят трудно емоционално събитие свързано с човек от кръга си роднини или приятели. То може да бъде свързано с различни очаквани или неочаквани промени в техния живот. Допусне ли се конфликт в дома ви през този месец, то причината за него ще бъде в основата на множество по-малки или по-големи конфликти, които ще възникват и през следващите месеци.

Жените във финансов план ще трябва на всяка цена да подредят своите приоритети и да постигнат тяхното реализиране. Нищо обаче няма да се случи без помощта на хора от дома ви или на близки родственици. През този месец повод за радост или събиране може да бъде ново начало или успех в образованието (работата) на човек от семейството ви. През февруари може да имате среща с някой, с когото ви предстои да се разделите в близко бъдеще поради различни събития. През този месец обърнете по-сериозно внимание на здравословните си неразположения и проблеми.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през февруари ще ви зарадват парични постъпления или нова придобивка, която ще имате в дома си. През този месец може да очаквате предложение за по-добра работа или да ви се появи възможност да промените настоящата си работа, да намерите допълнителен ангажимент и др.

През февруари ще преживеете раздяла с човек, с когото имате близки контакти, като в повечето случаи това може да бъде стъпка, която тепърва ще ви въздейства положително по някакъв начин. Вероятно през този месец ще имате очаквания свързани с колеги или ръководител, но сблъсък на интереси или разминавания в целите ще промени развитието на събитията.

Любовния ви живот ще бъде сложен и събитията, които ще се развият ще бъдат с цел да ви окажат натиск за една промяна. Нещата обаче може да се окажат невъзможни, твърде сложни за вас, ако не сте готови за това. През този месец ще обсъждате развитието на едно съдебно или юридическо дело, което касае ваш близък човек или роднина.

През февруари ще ви се наложи да направите компромис за да се измъкнете тактично от една деликатна ситуация. Опита за извинение в този случай няма да ви помогне, дори може да предизвика в другия човек емоции, за които ще се окажете неподготвени.

През този месец очаквайте радостно събитие свързано с раждането на дете или ще се зарадвате на успех на млад човек. Следете сънищата през този месец, те няма да са случайни. Особени емоции могат да възникнат от подарък, който неочаквано ще получите.

Момчетата и момичетата ще имат финансови проблеми или ще се наложи да помагат за разрешаването на такива в дома на родители или роднини. Внимавайте за какво харчите парите си! Добре е да знаете, че поради различни причини или поради важността на събитията, които ще се развият през този месец, комуникацията ви с жени от кръга ви роднини ще бъде трудна, емоционална и чувствителна.

Мъжете ще имат ангажимент или ще преживеят важно събитие свързано с дъщеря, внучка или племенница. През този месец може да ви изненада приятно жест на внимание или подарък от близък човек (най-вероятно от семейството ви). През февруари могат да възникнат затруднения с хора, които имат сходни интереси и цели с вас, и които може да са ваши сериозни конкуренти.

През този месец жените ще ги разтревожи неприятен инцидент или новина свързана с човек, когото познават. Ще бъде добре да пазите личната си информация и документи, тъй като може да представляват интерес за някой, който ще иска да се възползва от вашата наивност или разсеяност.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през февруари ще преживеете важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини, което ще остави трайна следа в живота ви. Възможно е през този месец да имате ангажимент свързан с помен на починал близък човек или да се погрижите за наследствен имот и вещи.

През този месец мнозина от вас ще имат очаквания свързани с любовния си или интимен живот. Ще имате възможност да ги реализирате, но понякога от вас ще се изиска разум, понякога търпение. Не обръщайте внимание на коментари или клюки, които засягат личния ви живот. Особено такива, които имат връзка с вашето или на партньора ви минало.

През този месец ще имате свой собствен план за промяна в дома, на вещи или техника, която използвате за работа и др. Много е вероятно да срещнете съпротива или липса на съдействие от страна на хора, с които живеете или работите. През февруари ще преживеете конфликт в семейството си свързан с материалните ви интереси или желания. Ще ви разстрои или разочарова една неприятна новина свързана с човек, който живее надалеч. Възможна е неприятна случка или инцидент по време на пътуване с личност от кръга ви приятели или колеги.

През февруари ще се стремите към разбиране, хармония и по-голяма близост с хората около вас. Това ще бъде един благоприятен месец за създаване на нови приятелства и контакти. В дома си ще обсъждате новина или събитие свързано с момиче или с млада жена от семейството ви. Някои от вас ще се зарадват на новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на бебе. Моят съвет към вас през този месец е да бъдете по-внимателни, защото един шанс, който ще бъде важен за вас може да ви се изплъзне най-вече поради страх от ваша страна да го реализирате.

През февруари ще можете да дадете нов старт за реализация на ваша стара идея или мечта, поради възникването на нови благоприятни обстоятелства. През този месец ви предстои събиране с роднини свързано с годеж, сватба, с раждането на дете, юбилей, рожден ден и др.

Момчетата и момичетата могат неочаквано да осъществят едно пътуване или да преживеят неочаквано събитие свързано с човек от друг град или държава. През този месец ще срещнете нови хора, които ще дадат голямо отражение в живота им през следващите месеци или години.

Мъжете ще бъдат изненадани от неочаквани проблеми или неприятности. Те ще могат да бъдат разрешени, но ще дойдат в неподходящо време или ще са свързани с хора, с които не сте имали проблеми досега.

През февруари жените ще ги изненада възникването на неочакван проблем, който ще създаде притеснение, а в някои случаи може да бъде причина за здравословно неразположение. През този месец са възможни грижи свързани със собственото ви здраве, като: посещение при лекар, зъболекар или друг специалист.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през февруари избягвайте пътуванията, както и планове свързани с хора от далечни разстояния. Проблеми могат да възникнат с транспорт или с личен автобомил по време на пътуване. Ако сте търговци или производители, през февруари могат да възникнат проблеми със стока или суровини, които очаквате от друго населено място или при транспортиране от едно място до друго.

Февруари ще бъде месец на изненади, които ще имат връзка с мъже от вашия кръг приятели, роднини, колеги и др. Различни житейски драми и преживявания свързани с хора, които познавате ще ви провокират да мислите повече за човешкия живот като предопределеност и други духовно-философски размисли.

През този месец ще имате странни съновидения свързани с починали хора или ще имате интерес да четете литература свързана с мистика, медиуми, живота след смъртта и др. През този месец ще успеете да възобновите и хармонизирате ваши сложни отношения с жена, с която сте преживели раздяла "благодарение" намесата на други хора.

През този месец ви предстоят по-голями или неочаквани разходи свързани със семейството ви. Ако имате очаквания за получаване на пари свързани с ваши роднини, то е възможно да преживеете разочарование или да възникне някакъв проблем. Въпреки някои притеснения, които ще възникнат от финансов характер, февруари вещае по-добри доходи, ще ви даде възможности за допълнителни пари в бюджета ви и др.

През февруари може да преживеете неприятни моменти в романтичната си връзка или в брака, свързани с ревност или с глупави недоразумения.

Момчетата и момичетата ще срещнат проблеми при избора си на различни покупки лично за себе си или за дома. Моят съвет е да избягвате неща, които ви се предлагат с намаление, тъй като ще останете разочаровани от качеството им. Самите вие може да останете разочаровани от един неподходящ или непотребен подарък, който някой може да ви подари.

През този месец мъжете ще преживеят емоционални и интересни моменти с дете, с пътуване, събирания и др. През февруари ще възникне неприятна случка или инцидент с мъж от кръга ви приятели или роднини. Трудно е да се определи по какъв начин ще се отрази на вас едно такова събитие.

Жените ще имат повече поводи за удовлетворение и задоволство. Ще ви очароват действия или предложение от страна на хора, с които имате старо познанство. През този месец може да пътувате на различни разстояния и поради различни причини. Ще сте неспокойни, нетърпеливи и непредсказуеми в поведението си.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през февруари новите проблеми или неприятни ситуации, които евентуално ще възникнат в живота ви ще са плод на ваши илюзии, грешки, лъжи или други погрешни действия. Възможно е нещо, което сте очаквали, и за което сте имали сигурност, че ще се случи, да се провали именно поради едно от тези горепосочени действия.

През февруари ще мислите развитието на здравословен проблем в живота на ваш родственик, неговото бъдещо лечение и вашата съпричастност или помощ, която трябва да дадете, или от която тази личност има нужда.

През този месец ви предстои среща с жена, която ще бъде от кръга ви приятели или ще създадете ново познанство с жена, която може да бъде по-възрастна от вас или с повече житейски опит. Февруари ще бъде благоприятен месец за пътуване, като за повечето от вас това ще изиска специална подготовка или покупка на подходящ подарък.

Добро развитие ще имат ваши планове свързани с имот, който е извън населеното място, където живеете. През този месец бъдете внимателни във финансовите си дела, не пилейте пари за незначителни неща, тъй като приходите ви няма да бъдат това, което вие очаквате, или това което искате. Родителите родени под този зодиакален знак ще имат неприятни ангажименти или отговорности свързани с дете, които ще се разрешат благоприятно, но ще се нуждаят от време, търпение и дипломатичност за тяхното разрешаване.

Момчетата и момичетата ще присъстват на емоционално събиране с приятели, като повода за това ще бъде най-различен. През този месец определено ще имате ресурси и кураж за една промяна, за която имате готовност от доста време насам и това може да има връзка с вашето личностно или професионално развитие. Сега много по-смело ще вземате решения, по-смело ще рискувате и ще създавате нови приятелства.

За мъжете добро развитие ще има едно съдебно дело, ако имате такъв ангажимент. През този месец ще се притеснявате за развитието на събития в живота на вашия интимен или брачен партньор, които ще са свързани с работа или с нейното семейство.

През този месец жените да избягват конфликт с жена, тъй като едно такова противопоставяне ще влоши значително отношенията ви. Дори да постигнете бързо помирение ситуацията няма да бъде забравена. Мнозина от вас ще са фокусирани върху постигане на някаква финансова стабилност и осигуряването на достатъчно ресурси в семейния бюджет. Ще сте отворени за нови познанства, дори те да са само виртуални, за да разширите своите познания и мироглед.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през февруари ще ви бъде много трудно да покажете търпение или толерантност спрямо действията на други хора. Без значение е дали те са ваши роднини, приятели, колеги или познати. Най-вероятно те ще се опитат да ви помогнат в конкретна ситуация, което обаче ще ви донесе усложнения или дискомфорт.

В любовния си живот ще имате интересни преживявания, които ще оставят някакви спомени в живота ви. Възможна е нова любовна връзка при несемейните представители на знака. Доколко ще бъде перспективна ще зависи от много други фактори. Намесата на роднина в семейния ви живот през този месец ще има неочаквано въздействие на отношенията ви като цяло.

Последиците от проведените разговори, дадена ви помощ или предложение, тепърва ще се усети в близко бъдеще. През февруари ще имате интересно развитие в положителен план на лични или професионални отношения с жени. Като цяло този месец ще създаде предпоставки за постигане на важни резултати в кариерата ви. Изненада може да възникне в работата ви свързана с временно отлагане на някаква нова дейност или промяна.

През февруари ще бъде важно да бъдете сериозни при изпълнение на обещания, които сте дали на хора около вас. В противен случай не само ще развалите отношенията си, но и последствията ще са доста неприятни за вас. През този месец е възможно неочаквано пътуване свързано с непланирани събития.

Момчетата и момичетата ще имат възможност за леко увеличение на доходите си, особено ако са ангажирани с някаква основна или почасова работа. Ще бъде добре да бъдете внимателни в обща дейност или ангажименти с хора, които вече сте приели близо до себе си.

Мъжете нека да използват това благоприятното време да разрешат важни лични или семейни проблеми. През този месец може да попаднете сами в голяма заблуда или да бъдете излъгани за нещо, за което предварително се знае, че няма шанс да се реализира. Такива събития могат да предизвикат големи промени във вашите професионални или бизнес контакти.

За жените Везни образованието или кариерата на роднина или приятел ще е тема на сериозни разговори в дома. Вие също може да се ангажирате с различни действия, срещи, да направите някакви финансови разходи и др. През този месец ви предстои събиране с приятели, където вероятно ще се запознаете с нови хора.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през февруари ще вложите повече време и енергия при разрешаването на проблем, който ще ви противопостави по някакъв начин с други хора. През този месец ще имате повече от една причина за лошо настроение или депресия, но колко бързо ще излезете от подобно състояние, ще зависи изцяло от вас.

Февруари може да бъде един много успешен месец, с шансове, които ще получите за растеж и прогрес. През този месец ще имате важни или интересни финансови отношения с жена. Февруари ще бъде благоприятен месец за намиране на нови източници на доходи в семейството.

Любовният ви живот ще е неспокоен, с различни емоционални преживявания. Възможно е да се преживее кратка криза в отношенията ви, която ще покаже колко са силни или истински вашите чувства и желания. Стара любовна връзка или брак може да ви донесе някакво притеснение.

Една новина или предложение през този месец ще ви принудят да размислите сериозно и задълбочено преди да дадете отговор. Успехите на ваши приятели или роднини, могат да ви накарат да се замислите какво вие самите сте пропуснали като шанс досега в живота си.

Момчетата и момичетата ще имат натоварен откъм учение или работа месец. Тези от вас, които имат братя или сестри ще се ангажират с по-важни дела свързани с тях.

Мъжете ще са по-големи оптимисти от жените. Ще гледате по-ведро на живота, ще правите смели планове за бъдещето си, ще сте позитивно настроени за живота като цяло. За вас февруари определено ще бъде много важен месец за развитието на вашите лични и професионални дела. В много моменти късметът ще бъде до вас, но само ако сте заредени с достатъчно амбиция, воля и трудолюбие да реализирате своите възможности. Това не е време, което може да разпилеете с лека ръка. Предстои ви трудно време в месеците напред, които ще можете да преминете с лекота, само ако сте показали отговорност при изпълнение на делата си.

През този месец жените ще имат възможност успешно да уредят финансови документи и плащания. Вероятно е получаване на пари в семейството ви (извън това, което получавате като заплата). През този месец очаквайте важна новина свързана с дете или с млад човек, от кръга ви роднини или приятели.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, събитията които ще преживеете през февруари ще проверят колко житейски опит и мъдрост сте събрали досега, и до колко сте разбрали значението на уроците, които съдбата ви е дала. Избягвайте саркастични коментари, скептицизъм към действията на другите хора, тъй като това ще доведе до отчуждение в отношения, които са имали някакво значение досега в живота ви. Постарайте се добре да контролирате проявите си на нервност, за да не създавате нежелан смут в ежедневието си.

През февруари е възможна раздяла с жена, поради различни житейски причини, включително такива свързани с различия в характерите ви, независимо от вашия собствен пол. Вероятно става дума за приятелски или професионални отношения, но това не изключва подобен разрив и в семейството ви.

През февруари по-трудно ще ви бъде в любовта, където понякога ще ви бъде трудно да вземате правилни решения в сложни или конфликтни ситуации. Ще сте склонни да виждате нещата единствено чрез собствените си емоции и трудно ще изслушвате или приемате мнението на другите.

Много силни позиции може да постигнете в работата или бизнеса си, където няма да ви липсват възможности да покажете своите способности или да затвърдите постигнати вече резултати. Ще ви бъдат дадени и нови възможности за изява, за намиране на нови пазари или нови клиенти, в зависимост в коя област работите. Това ще бъде благоприятен месец за начало на нова работа или нов бизнес, стига парите като заплата или печалба да не са самоцел.

Повечето разходи за семейството през този месец ще са свързани с по-големи битови сметки, плащане на годишни такси, данъци и други. Тези неща би трябвало предварително да са добре планирани, но ако сте пропуснали да направите това, то сега неминуемо ще възникнат затруднения.

Февруари носи радостно събитие или новини свързани с дете или млад човек, който живее надалеч от вас или който ще пътува през този месец.

През този месец момчетата и момичетата ще имат среща, посещение или събиране, най-вероятно свързано с роднина, който живее или работи в друго населено място или държава. Не всичко, което той или тя ще споделят за своя животзад граница ще бъде истина. Февруари ще ви донесе шанс да реализирате пропуснати досега възможности. Може неочаквано за вас самите да намерите забравени или откраднати вещи.

През този месец мъжете ще получат полезен съвет или информация от страна на приятел или колега. Неочаквано за някои от вас през февруари могат да възникнат временни усложнения свързани с далечно пътуване. Забавяния или спънки могат да възникнат и с пари, които имат връзка с хора отдалеч.

Тези жени, които ще пътуват през този месец нека бъдат внимателни с всички документи и пари, които ще бъдат нужни за това пътуване. Февруари ще запомните със събитие или новина свързана с неочаквана или нежелана бременност. Възможни са ангажименти свързани с получаване на пари от наследство, пенсия, продажба и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през този месец ще преживеете периоди на безпокойство и притеснение свързано с роднини и с очакване на важна новина свързана с тях. През този месец няма причина да се съмнявате в успешната реализация на вашите планове, освен ако сами не объркате живота си поради липса на търпение.

През февруари ще преживеете неприятности с човек, която ще действа самоволно, без да се съобразява с мнението или съветите на други хора. Въпреки, че действията на тази личност ще са продиктувани от добри намерения, вие ще се почувствате обидени или пренебрегнати.

През този месец може да преживеете неочаквана поява на нов човек в семейството ви или нов приятел, колега, интимен партньор и др. Възможни са събития или новини свързани с бременност или с раждането на дете. През този месец ви предстои среща с интересна личност , която ще ви зареди с положителни емоции, ще провокира нови планове за бъдещето ви. През февруари ще преживеете конфликт с мъж, който ще има противоположно на вас мнение по важни за работата ви дела.

Бъдете внимателни с налагане единствено на вашето мнение или с опити за манипулиране. На преден план през този месец ще излезе образованието или работата на човек от семейството ви, където ще възникне необходимост от вземането на важно решение. Появата на нови клиенти или колеги на работното ви място, ще ви срещне с интересни, колоритни личности.

Момчетата и момичетата ще имат трудни ангажименти свързани с образование, работа или някакъв вид собственост, която вие или семейството ви притежавате. През този месец се пазете от кражба или опити някой друг да се възползва от неща, които са притежание на вашето семейство. При покупка на лични вещи бъдете внимателни относно тяхното качество или гаранция.

Мъжете ще имат желание да направят нещо специално за човек от кръга си роднини, като ще ви се наложи да се съобразите както с настоящата си финансова ситуация, така и с други обстоятелства, от които сте зависими в момента.

Жените ще имат благоприятен месец за осмисляне на любовните си отношения, вземане на важни решения, касаещи бъдещето на настоящата връзка. През този месец ще получите интересни шансове за развитие в личен или професионален план, но не бива да се избързва с реакциите, водени от примамливите параметри на едно предложение. Възможно е да получите няколко възможности, които да ви поставят в ситуация да вземете трудно решение.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през февруари бъдете внимателни в планове, които правите за пътуване или с хора, от близо и далеч. Вероятно ще възникнат най-различни ситуации, които ще направят тяхното изпълнение сложно, проблемно или неясно като цялостно развитие. Има вероятност да бъдете излъгани или измамени от някой, който живее в друг град или държава, затова приемайте внимателно новините и ги проверявайте при възможност.

През февруари се старайте да правите реалистични планове за семейството си, без да разчитате на някакви шансове или на обещания, които някой добронамерено, но несериозно ви дава. Това може да бъде сложен месец за сватбено или семейно събиране, поради факта че трудно ще съберете хората, които имате в листа си за гости.

През този месец неприятните или сложни ситуации не би трябвало да ви изненадват. Вероятно сте имали предварително интуитивно усещане за тяхната поява, но сте разчитали на някакъв шанс или на действие от ваша страна, което да омекоти или промени конкретната ситуация.

През този месец ще ви зарадват неочаквани пари или ще получите радостна новина свързана с пари. През февруари ще се наложи да купите подарък на близък човек или да присъствате на събиране свързано с такава личност, като затова ще получите предварителна покана или ще сте дали съгласие за своето присъствие. През този месец ще ви тревожи здравето на ваш съсед или приятел, който живее близо до вас.

За момичетата и момчетата февруари носи добро развитие на планове свързани с учение или работа. Бъдете стриктни и изпълнителни, и не пропилявайте това благоприятно за вас време. Избягвайте прояви на страх или несигурност, защото това няма да ви помогне в този важен за вас период.

Мъжете ще се притесняват за дете или млад човек, които може да имат здравословни или лични проблеми. Този месец ще се запомни с важно събитие свързано с човек от кръга ви роднини.

През този месец жените в никой случай не трябва да гледат несериозно на каквото и да е било здравословно неразположение и сами да си поставят диагноза. Не пиша, че нещата са неприятни или драматични, но в никой случай не пренебрегвайте необходимостта от лекарската помощ.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през февруари ще възникнат затруднения свързани с разрешаването на различни домашни проблеми. Възможни са грижи и ангажименти свързани с близки хора, различни промени или премествания свързани с дома ви. Малко от нещата, които планирате за този месец ще успеят да се реализират така както вие искате или очаквате. Бъдете готови за отлагания, закъснения или пълен отказ от планове. От друга страна емоционално ще сте натоварени поради сложни отношения с роднини или с приятели. През този месец преднамерена или не, обида или постъпка, ще ви нарани и трудно ще простите или забравите. Ще възникне конфликт, който може да излезе извън контрол и наяве да излязат доста неприятни неща. Финансово може да преживеете нежелани проблеми с пари, които сте очаквали да получите, да спечелите от продажби и др.

През февруари могат да се наложат неочаквани разходи за нечие здраве или лечение. Предстоят ви по-чести разговори с роднини, приятели или съседи, които ще ви споделят сериозни проблеми от финансов характер в техния живот. За съжаление в този момент вие няма да можете да им помогнете много.

Мнозина от представителите на знака Риби ще преживеят промяна в работата си. Възможно е това да бъде непланиран отпуск, временен ангажимент на друго място, временно изпълняване на друга длъжност и др. Каквито и трудности или неприятности да имате през този месец, не си мислете, че така ще бъде за в бъдеще.

Съдбата ще изчисти много ненужни неща от живота ви, за да може да продължите начисто, след като тази криза премине. И преди всичко се научете на търпение... Така ще може да получите нови възможности и да се зарадвате на нови радостни моменти в живота си.

На момчетата и момичетата им предстоят емоционални срещи и събирания. Ще направите предварителни планове за повечето от тях, но някои определено ще ви изненадат или ще се случат неочаквано. Хубавите новини, събития или преживявания не бива да ви правят твърде самоуверени в любовта. В любовния ви живот през февруари могат да възникнат деликатни моменти, които да се отразят неблагоприятно на вашите отношения.

През този месец мъжете ще обсъждат и решават важни за дома си планове, най-вероятно чиято реализация предстои до през следващите няколко месеца. Ако сте ангажирани със съдебно дело от имотен характер, то развитието му през този месец ще ви обнадежди.

Жените ще създадат нови виртуални познанства или контакти с хора от други селища и държави. Някои от тях ще се превърнат в много важни за вас приятелства. Очаквайте покана от страна на приятели за пътуване през почивните дни през този месец или поради друга някаква причина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари