Мегз се барикадира в офиса на бившия си любовник

0
Напористата дама от Раковски се опитва да сложи ръка на имуществото на бизнесмена
Напористата дама от Раковски се опитва да сложи ръка на имуществото на бизнесмена

Рончев изпрати “кърваво писмо“ от ареста.

Дизайнерката Мегз се е барикадирала в офиса на бившия си любовник Румен Рончев и не допуска никого в транспортната му база, видя репортер на TrafficNews.bg.

Напористата дама от Раковски се опитва да сложи ръка на имуществото на бизнесмена, който е в ареста, благодарение на нейните показания.

Вратата на базата на ул. "Дилянка" е заключена , а служители на частна охранителна фирма не допускат никой на територията на базата, където са паркирани камионите на фирмите на Рончев - "Розова Долина" и "Ню Транс Груп". " Няма да разговарям с никого. Когато му дойде времето ще направя изявление" предаде през един от гардовете дизайнерката, която не пожела да се срещне с наш репортер.

Проверка в Търговския регистър на TrafficNews.bg показа, че Каканашева е пуснала заявление за придобиване на 51% от дяловете на фирмите на Рончев. Тя прави това през фирмата си "Доверие МК".

Подобна промяна обаче не е вписана в регистъра. Съпругата на Рончев -Зорница коментира, че тя и адвокатът й са пуснали жалба в прокуратурата срешу Каканашева, като я обвиняват в самоуправство.

Самият Рончев изпрати "кърваво писмо" от ареста до бившата си приятелка. В него няма и следа от предишните им отношения, писмото е в абсолютно делови стил, макар и написано на ръка. Той се обръща към нея с "г-жо Каканашева", заявява , че оттегля подадените заявления и пълномощните от тях и казва, че е подведен от Мегз. Настоява тя да се откаже от дяловете и да напусне офиса му.

Вчера транспортният бос и бивш любовник на Мегз получи постоянна мярка задържане под стража от Районния съд. Според съда има доказателства за участието на Рончев в застрахователна измама с джипа на Миглена КаканашеваМегз - Mercedes GL. Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Мерцедесът е собственост на лизингова компания. Каканашева е обвиняема по същото дело, като обвинението срещу нея е за подбудителство.

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари