Мъжете, намушкани след скандал на пътя, са с опасност за живота

0
До инцидента се стигнало след спор на пешеходна пътека в столицата
До инцидента се стигнало след спор на пешеходна пътека в столицата Видео: NOVA

Приключили са операциите на двамата мъже, които бяха намушкани в столичния квартал "Дианабад".

И двамата мъже са стабилизирани и хоспитализирани в болница "Св. Анна".

След постъпването в болница на двамата мъже са сформирани два хирургични екипа. И двамата са оперирани едновременно. Това каза д-р Стефан Ковачев, който е извършил операцията на един от пострадалите в ефира на „Здравей, България”, предава NOVA.

Единият от пострадалите е бил с дълбока прорезна рана в областта на корема, а другият - със сериозни наранявания в областта на корема. И двамата са били с по-леки порезни рани в областта на раменете.

Все още са с опасност за живота, добави д-р Ковачев. "Дошли са в шоково състояние, на собствен ход. При влизането в болницата са припаднали", каза още той.

По информация на МВР сигнал за двамата с прободни рани е бил получен в полицията малко след 18 часа тази вечер. По данни на пострадалите, на кръстовището на булевардите „Никола Габровски“ и „Г. М. Димитров“ възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията. Потърпевшите сами се придвижили до болницата, където са настанени за лечение.

Столични полицаи са предприети действия по издирването на извършителя. Работата по изясняване на фактите и обстоятелствата по случая продължава. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари