Мъж застреля племенника си и се самоуби в Търговищко

0
Здравият разум не може да си обясни случилото се, каза кметът на село Великовци
Здравият разум не може да си обясни случилото се, каза кметът на село Великовци

Здравият разум не може да си обясни случилото се, каза кметът на село Великовци

Досъдебно производство по чл. 115 от Наказателния кодекс за убийство на млад мъж в село Великовци в община Антоново и последвало самоубийство ръководи Окръжната прокуратура - Търговище. Престъплението е извършено на 30 януари т.г., съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Вчера 46-годишен мъж се прибрал в дома си в село Великовци, след като преди това употребил алкохол. Според събраните до момента доказателства, късно вечерта между него и племенника му – мъж на 33 години, възникнало спречкване. По-възрастният от двамата извадил ловно оръжие, за което има данни, че е притежавал законно, и прострелял смъртоносно своя по-млад роднина. След това се самопрострелял.

Кметът на селото Кадир Кадиров каза, че между двамата е нямало сериозни конфликти в миналото, предаде БТА. Той е получил сигнал за случилото се около 11:25 снощи от жител на населеното място. Кадиров обясни, че и двамата мъже не са семейни, нямат и деца. По-възрастният работел в строителството, а младият е безработен.

Постоянно живеещите във Великовци са около 40 души. „Здравият разум не може да си обясни случилото се“, каза още кметът.

Изясняват се фактите, причините и обстоятелствата по случая, назначени са съдебномедицински експертизи. Работата по разследването продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ахахаха
    колко да си обективен, гаранция дори не познаваш хората, ама си пишеш и правиш вятър на устата.....
  • 0
    1
    Обективен
    Безработицата и битовия алкохолизъм води до такива случки.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари